Аудиосистема Для Души.
|
Автор |
Сообщение |
Kir9790
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 28-05-2018 19:58
(27-05-2018 18:32)alex23 писал(а): Записав кілька роликів з транзисторними предом та оконечником.
.....
на наступних двок роліках Ар 18000-й з преда пішов на ДАК, а Хітачи шина антифаз на пред. Хоча записи різні по якості. але можливо помітете різницю.
..... Сегодня и я послушал эти 4 ролика. Последние 2 звучат очень сочно и насыщенно. 1 и 2 по сравнению с последними - бледная невзрачная тень.
(28-05-2018 18:45)alex23 писал(а): Де що змінив в системі.
Зробив макет кабелю з Ф-ри, антифаз, поставив на ламповик ГМ70. Сподобався, навіть вельми, навіть не звертаючи увагу, що новий і тільки зкомутований.
Кілька роликів, на ваш розсуд.
.... А звук на этих роликах меня оставил равнодушным. Как-то простовато, пустовато, блекловато. Однако это лишь моё ИМХО, как не очень верующего в звук через интернет.
(Отредактировал 28-05-2018 в 20:05 Kir9790.)
I don't care about their different thoughts... Different thoughts are good for me...
|
|
|
|
tomash
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 28-05-2018 21:37
(28-05-2018 19:58)Kir9790 писал(а): Сегодня и я послушал эти 4 ролика. Последние 2 звучат очень сочно и насыщенно. 1 и 2 по сравнению с последними - бледная невзрачная тень.
А звук на этих роликах меня оставил равнодушным. Как-то простовато, пустовато, блекловато. Однако это лишь моё ИМХО, как не очень верующего в звук через интернет. На транзисторних звучання чистіше, прозоріше ніж на лампі, зрозуміло чому, цей ГМ70 бюджетний варіант. Але що стосується динаміки, драйва, швидкості, наповненності...бажання слухати... ламповий підсилювач попереду.
Наприклад є в мене Над-372, так той по динаміці чудовий, приємно слухати, але тільки як оконечний, з рідним предом страшний, гучність на 8.30 можна годинку послухати, але якщо на 10 то не більше 10 хв. а то вуха повідпадають.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 29-05-2018 07:34
Міша мені чомусь ці більше до вподоби, динаміка краще, нетральна середина, якась приємна "танковість".
Згоден повітря менше, закономірно, бо змінив хітачи + САЕК 7000-й, а це сам характер міді тріплС верхня середина та верха(повітря).
Ще, перший варіант з предварем, це плюм один міжблок Гармонікс НС101, він додає свою приємність, ти знаєш яку саме.
Сьогодні послухаю, тим паче що всі з'єнанн ніч перестояли, завжди краще грає ніж свіжак. Цікава ще комбінація ф-ри антифазу з 7000-м, з часом спробую.
(Отредактировал 29-05-2018 в 07:48 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
|
|
|
urfinjuss66
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 31-05-2018 19:01
Послушал Челентано... Не понял, долго думал- столько роликов и везде звучит по разному. Чуть потяжелее что-то- гулко, как в кино, вокал-джазец-блюзец- вроде получше, но все одно, как то пустовато, нет второго плана, послезвучий... И только потом, глянув систему в профиле, почти все вопросы отпали сами собой, акустика- самодел на шириках!
И настанет час Жатвы,и придет Мрачный Жнец,и соберет урожай,и отделит зерна от плевел...
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 31-05-2018 19:42
Чистий ширік, я продемонструю приблизно через два тижні. 096 в "рідному корпусі на 80 літрів ФІ. АС будувалися, як трансформер, з цим набором динаміків, фактично при двох різновидах корпусів, будуть шість(!!!) різних АС. Легко за 10 хвилин, можна частково чи повністю поміняти концепцію звуку. По бажанню, чи поклику від жанру. Останні роліки мені самому не зовсім подобаються, хочу зрозуміти від чого й чому(?). А система побудована з використанням еліпсу, щоб макс. надати характерну середину від ШП.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 31-05-2018 20:00
Згоден, мене вже сварили за нього, казали, що тіж самі його ролики раніше були значно краще. Це повністю відповідає дійсності, бо ті були з чиплялкою, слухабельні. Тут цього немає. Можливо інші непрогріті мережеві кабелі, тільки годин п'ять загалом попрацювали, а можливо малий рівень сигналу на якому писав, маленька гучність не дозволяє в ЗЯ все "виштовхати". Я в реалії слухаю значно гучніше, подобається....Згодом стане зрозуміло. Сьогодні поставлю новий кабель на СДП, подивимось що буде.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)
|
|