Касетний магнітофон Комета 225С-2 - чим цікавий і цінний?
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
Nemo
Ветеран
|
RE: Касетний магнітофон Комета 225С-2 - чим цікавий і цінний? / 19-06-2013 11:17
Цілком згодний, що можуть бути хороші по звуку сучасні підсилювачі на однокристальній мікросхемі!
Головне щоб це не був "потужній операційний підсилювач" на зразок TDA2030 або TDA7294.
Сам колись складав і слухав подібні, був цілком задоволений звуком.
Але, два підсилювача на розсипусі і транзисторах КТ805, інший на КТ825 КТ827 здається його цілком переграли.
Власне, що тут гадати - або забрати в них, розбарахолити, забрати його аналогову частину, вчепити до акустичних систем та й послухати..)
І вирішити що з ним роботи.
Правда, той підсилювач до основної АС чіпляти навіть трохи страшнувато
От пам"ятаю магнітофон Вильма МП-215С давно ще школяром користував. Наче й клас не високий і стоять 817,816-ті транзистори на виході, а звучав він добре і цікаво)
Ще я пам"ятаю колись розбарахолив не працюючий програвач пластинок. Там був степеопідсилювач на германієвих транзистора П602 здається. Давно це було, класі так в 8-му.
Мені його звук тоді сподобався чи не більше Одісея 001.
Але це все умовно - чимось кращий, чимось гірший.
(Отредактировал 19-06-2013 в 11:19 Nemo.)
|
|
|
|
|
|
kritik
Ветеран
|
RE: Касетний магнітофон Комета 225С-2 - чим цікавий і цінний? / 19-06-2013 14:54
(19-06-2013 11:17)Nemo писал(а): Цілком згодний, що можуть бути хороші по звуку сучасні підсилювачі на однокристальній мікросхемі!
Головне щоб це не був "потужній операційний підсилювач" на зразок TDA2030 або TDA7294.
Сам колись складав і слухав подібні, був цілком задоволений звуком.
Але, два підсилювача на розсипусі і транзисторах КТ805, інший на КТ825 КТ827 здається його цілком переграли.
Власне, що тут гадати - або забрати в них, розбарахолити, забрати його аналогову частину, вчепити до акустичних систем та й послухати..)
І вирішити що з ним роботи.
Правда, той підсилювач до основної АС чіпляти навіть трохи страшнувато
От пам"ятаю магнітофон Вильма МП-215С давно ще школяром користував. Наче й клас не високий і стоять 817,816-ті транзистори на виході, а звучав він добре і цікаво)
Ще я пам"ятаю колись розбарахолив не працюючий програвач пластинок. Там був степеопідсилювач на германієвих транзистора П602 здається. Давно це було, класі так в 8-му.
Мені його звук тоді сподобався чи не більше Одісея 001.
Але це все умовно - чимось кращий, чимось гірший.
С учетом последовательного фильтра на Альтеках спалить сч/вч очень легко. Поэтому я бы тренировался на "кошках". Усил из Кометы может хорошо подойти к твоей кухонной акустике
|
|
|
|
|
Audiodoom
Ветеран
|
|
|
|
|
Nemo
Ветеран
|
RE: Касетний магнітофон Комета 225С-2 - чим цікавий і цінний? / 19-06-2013 16:23
До Альтеків точно не чіплятиму
На кухні в принципі і так самодостатня "системка")
От тільки зробити симпатичні коробочки щоб вигляд цифільний був.
Ловлю себе на факті, що слухаю майже кожний ранок і отримую масу задовлнення і хороших емоцій.
От сьогодні поставив під час сніданку радіо надокучило і послухав диск з записами Жана Мішеля Жаре)
Старі касети є (нові також)! А гаража нема ні в мене ні в друзів... Хоча в них є авто.
Треба запропонувати використати замість штатного китайського аудіодевайса
Насправді реалії такі, що і викинути жалко і гратись з ним сенсу найменшгого нема - час значно ціннішим і дорожчий.
(Отредактировал 19-06-2013 в 16:23 Nemo.)
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|