![]() |
Кабельная тема. - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Кабельная тема. (/thread-201595.html) |
RE: Кабельная тема. - zick - 28-03-2023 18:34 (28-03-2023 17:33)artshop писал(а): Мабудь до позбутись впливу дешевого ПВХ... А-ля Ванденхул.У тефлона тоже есть недостаки, только про них не говорят почему-то. Пвх как наружный юзают и дорогие бренды. Копаться в этих нюансах замаемся - но когда про кабель всё что известно, что он вам раскроет все таинства музыки - вот такой скрипач мне лично не нужен. RE: Кабельная тема. - artshop - 28-03-2023 18:34 Так... , Василю. То завжди і всюди є різниця між профі, та гуру! Гуру - то профі найвищого рівня! ... а є ще аматори... ![]() RE: Кабельная тема. - Sergeo - 28-03-2023 18:53 Колись Андрій порадив позбутися екрана на моїх саморобних міжблочниках. Я мав нагоду випробувати не один раз вплив. Дійсно , Андрій правий у своїх словах. Вплива на метровій парі різних негативних перешкод немає зовсім. Вирішив випробувати вініл/ фонокорректор. Тут є перешкоди , не критичні ( під час слухання музики не відчувається). Але рука не піднялася " роздягати" Cardas. Був ВДХ 102( здається ) який було зовсім не шкода. З нього я здер екран і саунд став кращим ( пішло на користь сцені ) RE: Кабельная тема. - vitamir - 28-03-2023 18:56 (28-03-2023 13:05)Тибетский Ламер писал(а): vitamir, та зі статтею все зрозуміло, а що ж все-таки із виробниками прошних кабелів. Вони чи подуріли? Чи здалися маркетологам?З виробниками прошних кабелів © все зрозуміло. ![]() Якщо вони що небудь виробляють, то таки комусь портрібно. Але, до чого тут audiophiles? В кого з них в сиcтемах для прослуховування музики наявні траси довжиною по 300 метрів? Або тансляційні мережі? То ж нахіба їм здалися ті кабелі? Аби похизуватись? Стоя и в гамаке ©? ![]() Тоді придурки до них найвідповідніше означення. RE: Кабельная тема. - Sergeo - 28-03-2023 19:08 Монтував кабель на тилові АС під 7.1. Метрів з 10-ть , доволі бюджетний ( вже не пам'ятаю назву , без екрана ). Ще здогадався його монтувати хомутами до залізної направляючої гіпсокартону назовні. Немає абсолютно ніякого гудіння-шипіння, бруду і т.і. RE: Кабельная тема. - Vasiles - 28-03-2023 19:27 (28-03-2023 18:56)vitamir писал(а): В кого з них в сиcтемах для прослуховування музики наявні траси довжиною по 300 метрів?Ви коли небіль порівнювали, який звук на "тилах" кінотеатру при довжині кабелю 6м у бюджетного кабелю і кабелю з ритейлом хочаб $10 ? RE: Кабельная тема. - vitamir - 28-03-2023 19:32 Василю, Ви розумієте різницю між 10 метрів і 300 метрів? Або між підсилювачем для домашнього прослуховування і трансляційним підсилювачем? Ви, мабуть, до супермаркету на танку приїздите, зазвичай? Якщо виробниками прошних кабелів © виготовляється дещо специфічне, не потрібно пхати то в усі щилини. Використання речей за призначенням ознака вихованої людини. RE: Кабельная тема. - SUIGYNTOU - 28-03-2023 20:32 (28-03-2023 19:32)vitamir писал(а): Використання речей за призначенням ознака вихованої людини.Жизнь и не к такому приведёт. ![]() RE: Кабельная тема. - Тибетский Ламер - 28-03-2023 21:21 vitamir, якщо використаєте дедукцію, то зрозумієте нахіба. І лінії по 300 метрів нідочого. Та й ви ж самі говорили, що підсилювачу (класичному) скоріше стане зле від ємності кабелях. Давайте, я в вас вірю. Доречі, ідея яку переслідували Dynaudio i OCOS дещо за межами маркетології. Але тоді не всім підсилювачам до снаги таке було... ну ж бо! P.S. це ж якому трансляційнлму підсилювачу треба перетин кабелю 4 або 6 мм/кВ?? ![]() RE: Кабельная тема. - Vasiles - 30-03-2023 02:23 Цікава тенденція. Моніторю кожен день вторинку силових. Звичайно того що шукаю для джерела, немає. Але на мій погляд по кількості продажу на вторинці стоїть: квест, шинята, sr, ост. Про що це говорить, про те що ці кабелі такі класні, що їх багато купили, чи вони просто не виправдали сподівань. А от того що мені потрібно немає, хоча фірма існує більше 10р і напевно таки щось продала за цей період. RE: Кабельная тема. - petr.solo1223 - 30-03-2023 11:44 Это может говорить о многом. Но есть кабели которые люди продают очень редко и всегда дорого. И это как правило топы 90х- середины нулевых , а после .... абсолютное большинство это чисто маркетинг . Это касается Шуньяты и Квеста . RE: Кабельная тема. - serapion1984 - 30-03-2023 20:31 Квесту виробляється дуже багато, відповідно на вторинці більше. Це як сказати що Тойота погана автівка тому що крузаків багато на вторинці. RE: Кабельная тема. - VladimirNB - 31-03-2023 09:45 (30-03-2023 11:44)petr.solo1223 писал(а): И это как правило топы 90х- середины нулевых , а после .... абсолютное большинство это чисто маркетинг . Это касается Шуньяты и Квеста .Полная чушь! Бред человека который обладает нулевым опытом в данном вопросе! Но это не мешает много лет подряд набивать тупые посты! Можешь еще раз стукнуть модератору. Ну сотрут мое сообщение, но что от этого изменится? Все и так знают что ты постоянно врешь и постоянно убегаешь от любых конкретных вопросов! RE: Кабельная тема. - artshop - 31-03-2023 10:26 Володимир правий. (але м'якіше, м'якіше!) Існує багато виробників, у якіх новітні кабелі набагато кращі! AR, Cardas, Harmonix, PAD.... За AQ - немає досвіду. RE: Кабельная тема. - petr.solo1223 - 31-03-2023 19:04 (31-03-2023 09:45)VladimirNB писал(а): Полная чушь! Бред человека который обладает нулевым опытом в данном вопросе!Покажи кто где и за сколько продаёт топовый Килиманджаро или первую Шуньяту Андромеду ? Там где ты не можешь заработать там всё хуже ![]() (31-03-2023 10:26)artshop писал(а): Володимир правий.В чём ? В том что Шуньяты он и в глаза не видел , а всю жизнь барыжил квестом , на котором можно много заработать. А как заработать на том что недоступно ? Я же не обобщал про всех производителей , а только тех которые сам слушал и сравнивал. Я не слушал только WEL. RE: Кабельная тема. - slavikk - 31-03-2023 20:16 Кilimanjaro никогда не был топом, топовый кабель у квестов тех лет - это Everest, на западных рынках продается все RE: Кабельная тема. - petr.solo1223 - 31-03-2023 20:44 (31-03-2023 20:16)slavikk писал(а): на западных рынках продается всеНу да , за два года по Евересту три предложения , одно сомнительного происхождения. 5800 за кабель двадцатилетней давности. По Килиманжаро тоже три. Овер 2500. shunyata aurora овер 3000 4 предложения за два года. И сколько новодельного предложений ? Я уже пять ищу Квест Eagle AES/EBU . Может подскажешь где есть ? ![]() RE: Кабельная тема. - slavikk - 31-03-2023 21:30 Eagle цифровой выпускался с разделкой только с RCA или BNC версиeй, ни разу не слышал о существовании такого с aes/ebu, 110-Омный aes/ebu у них был Audioquest Raven RE: Кабельная тема. - petr.solo1223 - 31-03-2023 21:49 Ворон я знаю , это совсем не тот уровень. Он выпускался гораздо позже . RE: Кабельная тема. - slavikk - 31-03-2023 21:54 А как вообще можно разделать под AES/EBU 75-Oмный коаксиал Eagle?? |