![]() |
Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" (/thread-201462.html) |
RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - artshop - 19-02-2023 18:39 Взалі то, я пройшов перевірку здібності, що до слуху, ще у "Лисенка". Був ще дитиною, то не пам'ятаю, що до: Абсолютний, відносний, ритмічний, тембральний, гармонічний, внутрішній... Але пам'ятаю очі викладачів, і то, як мене примусово забрали із звичайної музичної школи, до школи Лисенка. ... так, маю бажання похизуватись... Є чим, повірте! .... але тема почата із зовсім другою метою... RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - alex23 - 19-02-2023 18:50 (19-02-2023 17:02)artshop писал(а): Питання слушне, цілком до теми.Андрію, як вписати до всього того "колідор") Він також не встояв та налаштувався? Ще додам, різні музичні здібності ніякого відношення до відчуття якості звуку не мають, не отожнюються. Більшість з таких талановитих "скрипалів-піаністів" в якості звуку ділетанти і можуть чути тихі звуки просто погано. RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - Demyd - 19-02-2023 18:55 Пока только затравка и реклама, где же святой грааль ![]() RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - artshop - 19-02-2023 18:59 Сашу... Ви бачили мій "калідор", слухали? 70 квадратів примішення, то скоріше гарно, ніж погано. Ломані об'єми, плаваюча підлога..., етс. Ліпше є багато, але я слухаю там, де гарно жити! От Костя виклав, майже кубічну кімнату. Гіршого не бува... То закиньте йому " закидона"! З особистостями свого, і не тіки, приміщення... Я вмію лагодити! Подивіться репу від Впдимича... - 5, за різні поглиначі, до різних налаштувань системи! RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - alex23 - 19-02-2023 19:05 (19-02-2023 18:59)artshop писал(а): Сашу...Олександре.... Я би хотів побачити але всі фото мають чіткі обмежені кордони. Я ж не сумніваюсь в результатах, мені прелюдія про Лисенка була не зрозуміла та сам "колідор"(?) При таких можливостях і користуватись ним для мене не є зрозумілим. RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - satory - 19-02-2023 19:17 artshop Понимаете, у "зловредных" посетителей этого форума после увиденного на вашей фотографии возникли естественные сомнения: - из за не симметричного расположения АС, а еще и сзади дверной проем, речи о ...нормальной фокусировке и локализации образов не может идти ВООБЩЕ - тоже самое и по глубине по ширине сцены - напольное покрытие под названием...кафель....ну.....такое, как вы там с ним боролись...секрет))) НУ и т.д....Поэтому я и хочу от вас услышать...А какие параметряы звука для вас на первом месте P.S. Может в реальности у вас аппаратура совсем по другому расположена и КДП оформлена таинственным образом? RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - эполитт - 19-02-2023 19:24 (19-02-2023 18:39)artshop писал(а): Але пам'ятаю очі викладачів, і то, як мене примусово забрали із звичайної музичної школи, до школи Лисенка.Наверное это, нанесло вам большую психологическую травму! Бедный ребенок! RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - Karp - 19-02-2023 19:33 Дурня,я вибачаюсь звичайно,фоум таки профїльний,Невже всї думають про свої системи,коли таке в країнї робиться?Я ,звичайно вибачаюсь,за свою точку зору,але ,думаю не на часї,усе це дураковаляння,кли на фронтї нашї хлопцї гинуть ![]() RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - moeller - 19-02-2023 19:35 Артшоп , як вам так вдається , що ваші теми самі популярні по переглядам І кількості написаних відповідей за такий короткий час ![]() ![]() RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - Sergeo - 19-02-2023 19:38 Karp, то люди так відволікаються від горя і турбот. Краще так, ніж бухати, впадати у відчай , або , не дай Боже, лізти у зашморг. RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - artshop - 19-02-2023 19:39 Дива... За локалізацію, сцену, мене пита знавець аудіо у карах... ![]() Satory. Я відповім. Але з поваги до спільноти. ... для мене Ви посміховисько. Без образ, виключно за темою теми... І ще... Я чекаю відповідь на своє запитання! Чи занотувати великімі літерами? Чи боєтесь? ![]() RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - satory - 19-02-2023 19:58 artshop На самом деле ПОСМЕШИЩЕ вы! И кроме бесконечного перечисления ЛЕЙБОВ , которые вы видели, может даже слушали ( но что толку то)))), на мои конкретные вопросы НЕ ОТВЕТИЛИ....а так..бла..бла..бла))))) И это АВТОР , который пытается здесь учить , как надо строить систему))) и который имеет отдаленные понятия о том, а как оценить ее звучания ))) ВПРЕДЬ вопросов к вам не имею)))) RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - artshop - 19-02-2023 20:10 От я ридаю! Але Ви порушили багато червоних смуг доброзичливого спілкування. То не ображайтесь! Далі у темі Ви станете прикладом непотрібу, с точки зору професійного налаштування системи у замовника. Усі цитати з Ваших дописів. То бажаю наснаги у стриманністі! ![]() RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - alex23 - 19-02-2023 20:18 Андрію, звідки знаєте як Сергій Максимович налаштовує, як чує, які системи побудував? Звідки такі вісновки взялися? RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - artshop - 19-02-2023 20:27 Виключно з його нотувань. Знавець на картах переніс досвід у хоум аудіо. ... посміховисько... Але я з повагою відношусь до бажання набуття нового досвіду... НОВОГО! Чи може він надати фото налаштованих систем у замовника? ... я то взмозі... RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - alex23 - 19-02-2023 20:29 (19-02-2023 19:33)Karp писал(а): Дурня,я вибачаюсь звичайно,фоум таки профїльний,Невже всї думають про свої системи,коли таке в країнї робиться?Я ,звичайно вибачаюсь,за свою точку зору,але ,думаю не на часї,усе це дураковаляння,кли на фронтї нашї хлопцї гинутьА як називати тоді яйце по 17 грн, вагони з гуманітаркою, бронежелети з фольги.... "покорителя Сибири"...? Крадійоваляние? Переживаємо за наше військо та наших героїів,...хайфаємось в паралель при увімкнутих телевізорах та ютубах. Краще щоб про це згадувати тут зайвий раз, молитву тихенько прочитати за воїнів. (19-02-2023 20:27)artshop писал(а): Виключно з його нотувань.Якщо людина фахівець в аудіокар то проблем особливих не вбачаю. питання короткого проміжку часу. RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - artshop - 19-02-2023 20:42 Ага.. Раптово дізнався, що таке сцена, ешолонування, локалізація, обробка приміщення, сумісність компонентів, жанрове забарвлення... Не смішить мене! ---- Satory не з нашої когорти. Як би зробив профі, отримавши замовника з грошима? Вивчив би його уподобання, обрав би відповідні АС, налаштував би систему... А що маємо? Вельми коштовні казки за особистий DIY. Гроші капають щодня, локшина зростає відповідно... Але то закономірно.... Бо досвіду нема, взяти де щось путне, задля налаштування системи..., змоги нема. Тіки понти... А ще, гадаю.. Щодня каже замовнику, щоб створити систему, навіть за наявності будь яких грошей, то треба ДУЖЕ багато часу!!! RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - Lexx200010 - 19-02-2023 20:59 Много вопросов и предложений было, как надо собирать хорошую систему. Вечно начинается ругань)) А вот как не надо ни при каком раскладе нет такой темы... RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - artshop - 19-02-2023 21:03 Читайте далі... То важливе запитання, я маю безліч відповіді на нього! RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" - dok123 - 19-02-2023 21:17 Ні прияких обставинах не збирати систему під час війни.Можуть мобілізувати,може рухнути приміщення від снаряду або зривної хвилі.Ну це відступ від теми . Але я думаю молодому поколінню ці системи будуть непотрібні.Вони звикли до бездротових навушників.Ми з дитинства слухали плівку і ходили на балку за платівками.Тому та тяга і залишилась.У підростаючого покоління цієї тяги не буде.Є онлайн ігри де люди сидять вже роками і це буде їх тяга.Я думаю з часом індустрія хай фая і ендра себе зживе.В кращому випадку залишаться Бумбокси. |