![]() |
Законы шнурковщины. - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Законы шнурковщины. (/thread-201150.html) |
RE: Законы шнурковщины. - Vasiles - 11-12-2022 01:56 (11-12-2022 01:25)slavikk писал(а): Раніше басовик стояв з менш потужною магнітною системоюМоя версія Корнів, з магнітом який в півтори рази важчий за 3_тє покоління. Магніт досить великий і квадратний. З.І. яж не тягну в свою систему саб. Саб в мене там де він і задумувався , в кіно. RE: Законы шнурковщины. - slavikk - 11-12-2022 01:57 (11-12-2022 01:21)Vasiles писал(а): what ?У товариша були хересі старі 1978року, там нч дуже слабенькі були, а у сучасних модифікаціях нч глибші, подібні відмінності були в багатьох виробників акустики зі зміною поколінь, нч то більші то меньші робили, навіть як у тих самих Dali - старі навпаки глибше грали, а нові в цілому меньш басовиті, чому так роблять хз (11-12-2022 01:56)Vasiles писал(а): Моя версія Корнів, з магнітом який в півтори рази важчий за 3_тє покоління. Магніт досить великий і квадратний.Я ж тому і написав, що це напряму залежить від того яка модифікація, бо часто було навіть таке що одна й та сама модель ас для різних країн мала різні налаштування, наприклад для ринку Японії чи США могли відрізнятися RE: Законы шнурковщины. - Vasiles - 11-12-2022 02:06 (11-12-2022 01:57)slavikk писал(а): У товариша були хересі старі 1978року,Хересі не Корни ! в Хересі кастрований бас. Там його і не може бути. Хто не в курсі, Єрєсі були задумані як центральний канал в стерео, для "співпраці" з Корнами. Павло Кліпш дуже багато експерементував з першими Корнами, тому вони всі різні, хоч і йдуть під рубрикою l ![]() RE: Законы шнурковщины. - slavikk - 11-12-2022 02:48 Багато модифікацій акустики випускали з такими приколами, не тільки кліпші та далі, багато виробників для різних країн виготовляють дуже різні по звуку та налаштуванню колонки однієї ж й той самої моделі, візуально дивишся -зовні одне й те саме, майже як 2 краплі води, а от всередині можуть бути взагалі інші деталі кросоверів, магніти, налаштування фазіка та й інші потроха, це стосується і шнурків проводки- теж часто дуже відрізняється, тому не треба дивуватися що в різних людей може дуже відрізнятися звук модифікацій однієї моделі та враження вцілому RE: Законы шнурковщины. - vadost197 - 11-12-2022 03:42 Сейчас есть много неплохих аппаратов типа устримитель , не дешовые - зато минимальный набор кабелей сетевой ,акустический и можно ещё с изернет кабелем поиграться - по звуку довольно не плохо звучат ![]() RE: Законы шнурковщины. - SUIGYNTOU - 11-12-2022 12:50 Василиес. Они подпрыгнут 10 раз, и Вы подпрыгнет тоже? Не ведитесь на провокации. Басовую синусоиду подаёт усилитель. Таким образом отыграть нч смогут практически любые колонки. ![]() ![]() RE: Законы шнурковщины. - Vasiles - 11-12-2022 16:13 (11-12-2022 12:50)SUIGYNTOU писал(а): Не ведитесь на провокации. Басовую синусоиду подаёт усилитель.Так треба десь розважатися. ![]() Тому час від часу потрібно покошмарити нашого друзяку Андрія, який живе у паралельній реальності відносно моєї. В реальності де досягти басу, можна тільки сабом, по іншому ну ніяк. Ага, ну і ще у нього там самый солодкий продукт , це морква ![]() Поспівчуваємо йому ![]() RE: Законы шнурковщины. - artshop - 11-12-2022 17:41 Розважатись, так розважатись! 1. Василю, я Вас дійсно поважаю за ентузазізм, та вміння керувати цим шоу, на прізвисько "форум"! Цеж треба мати неаби якій хист, щоб будь яку тему звести до Кліпшів, Woodoo, MAC, etc. ![]() 2. Дитяча вразливість, гонор, відсутність досвіду, абсулютізм... Вони мають зменшитись, пропорційно набуття досвіду... 3. Корни гарні колотухи, казав вже сто разів.. Але бас нам не живе. Є мід бас, є панч. Усе є для озвучки церков, мітингів, різних зібрань люду. То не нотуйте в котре дурниць, просто кажіть, що Вам вони до вподоби! 4. Стосовно сабу, то він не стільки до басу, а виключно до якісті того басу! КДП+АС+саб. Це стосовно дуже басистих АС. В класичному тріфоніку, де в АС є ФВЧ, саб(два саби) відповідають за НЧ по повній. 5. Кожен знавець з досвідом Вам розтлумачить, що на вашій стійці звуку бути не може!!!!!!! RE: Законы шнурковщины. - artshop - 11-12-2022 17:57 Наразі і в мене є доброзичливе запитання до Василя! Чому? Чому вчипились у мої системи? ... і то за повної відсутністі досвіду? Я ними не хизуюсь, є і є... Грають потрясно, існують тисячі ліпших... Але один раз, до пам'ятки дрочеру на коштовну техніку! Один мій попередник дорожчий за усю Вашу систему.... А як додати мій досві налаштування... То спокійніше, Василю... Спокійніше! Не треба бути посміховиськом! ![]() RE: Законы шнурковщины. - Vasiles - 11-12-2022 18:57 (11-12-2022 17:57)artshop писал(а): Чому? Чому вчипились у мої системи?Аналогічно до Вас "Чому? Чому вчипились у мої системи?" Останній раз повторю, Ви ніколи,ніколи не чули і в такому викінченні, те що в мене ![]() Так що Ваші фантазії недоречні. Є саб в системі - система до *раки. Це моя думка. Ваша мене не цікавить від слова -зовсім. Так як знань у Вас нул, то і говорити нема про що. Тепер я гуру ! ![]() ![]() ![]() Так що, спокійніше, Андрію... Спокійніше! Без Вас булоб не цікаво, а так маємо прикрасу форуму у Вашому лиці ![]() Перехідний прапор "посміховиска" у Вас буде не так легко і відбити ![]() З.І. то я дочекатися відповіді, про напрямленість запобіжника ? RE: Законы шнурковщины. - vadost197 - 11-12-2022 20:11 (11-12-2022 13:08)эполитт писал(а): Напишите парочку примеров.Gold Note IS1000, Hegel H390,NAD M33, Primare i35 Prisma. RE: Законы шнурковщины. - Irafas - 11-12-2022 20:25 (11-12-2022 01:57)slavikk писал(а): ... були хересі старі 1978року, там нч дуже слабенькі були, а у сучасних модифікаціях нч глибші, подібні відмінності були в багатьох виробників акустики зі зміною поколінь...Дуже вірно підмічено! І в мене є пояснення тієї різниці, яка потім почала відбуватися в звичках і культурі прослуховування разом з технічним розвитком і зміною поколінь. Я сам в той (78й) рік, отримавши в користування від батька свою першу систему, пройшов від неї багато етапів змін і метаморфоз. Як тоді слухали: - на темброблоку підсилювача додавали в "+" НЧ і ВЧ - пам'ятаєте? ![]() В другій половині 80-х років, нарешті, почалось змінюватись це "норм" на новий стандарт - слухати все в "нулях", бо прийшла нова епоха записів музики разом з можливостями апаратури, і розповсюдився цифровий CD. Виробники домашньої акустики теж змінювали їх звучання, і адаптували класичні моделі до більш сучасних модифікацій. От і все... .. Дивуюсь, як ви здатні сваритися з будь-якого привіду. Як ті ворони, сидячі на різних деревах ![]() Але ж, ця гілка для цього і була створена ТС ![]() RE: Законы шнурковщины. - vadost197 - 11-12-2022 21:26 В 80 и смысла небыло кабелями заморачиваться - настроил темброблоком или эквалайзером ,лишние убрал ,недостающее добавил единственный минус половину звука убил. В принципе игра с кабелями напоминает ту же настройку эквалайзера , только намного дороже и геморрйней - что-то убрать , что-то добавить, где-то выровнять ![]() Но с аудиофильской точки зрения считается по фен-шую и правильноku Потому-что не нужно задействовать регулировки темброблока - если таковые у кого-то есть,а если есть то сейчас это уже совсем не по фен-шую ![]() RE: Законы шнурковщины. - Irafas - 11-12-2022 22:04 (11-12-2022 21:26)vadost197 писал(а): В 80 и смысла небыло кабелями заморачиваться - настроил темброблоком или эквалайзером ,лишние убрал ,недостающее добавил единственный минус половину звука убил.Приблизно тоді, у 80- зі зміною можливостей, звичок і стандартів, коли поступово приходив інший етап ставлення до записів і відтвовювання музики - відчулось трохи більше... І це вже зовсім не той еквалайзер, хоча іноді трошки схоже на нього. До фшуя - взагалі далеко. По темі сперичань - кабелі мають вплив на звучання системи. І це не "Чумак". RE: Законы шнурковщины. - Lexx200010 - 11-12-2022 22:15 (11-12-2022 21:26)vadost197 писал(а): В 80 и смысла небыло кабелями заморачиваться - настроил темброблоком или эквалайзером ,лишние убрал ,недостающее добавил единственный минус половину звука убил.А как эквалайзером повлиять на прозрачность звука, на послезвучия и музыкальность? Если бы дело было только лишь в АЧХ... Я к своему скромному денсену 100-му и dvd Denon A11 подключил алиэкспрессные силовые кабеля за 60 долларов вместо компьютерных, и то эффект имеет место быть. По моим наблюдениям именно силовые провода на это дело повлияли больше всего в моей системе. RE: Законы шнурковщины. - Vasiles - 11-12-2022 22:58 (11-12-2022 21:26)vadost197 писал(а): В принципе игра с кабелями напоминает ту же настройку эквалайзера , только намного дороже и геморрйней - что-то убрать , что-то добавить, где-то выровнятьГм, цікаво. А як еквалайзер може добавити розрішення/прозорість системи ? Ніяк ! Але звук еквік вбиває досить відчутно, тут Ви вірно говорите !. Якщо система може, а кабелі хочуть, то в кінцевому варіанті все є і бас і прозорість і цікавість звуку. Хто це не може зробити, щож як кажуть поганому танцівнику все заважає і КДП і *йця і .......... ![]() (11-12-2022 22:57)Irafas писал(а): і він точно не шукав щось інше.. ![]() Мова не про кохання мова про любов (в даному випадку безкорисну і безконтактну) Ну любимо ми один одного і немає цьому ради ! (11-12-2022 17:44)duda писал(а): . Вы на предыдущий вопрос еще не ответили.На стільки я зрозумів, ми з Вами на чисту воду не вийдемо ніколи ![]() Вам щось завжди не буде пасувати RE: Законы шнурковщины. - Irafas - 12-12-2022 00:49 (12-12-2022 00:07)Vasiles писал(а): Зараз перевіримо.Впливає позитивно, коли нема сумнівив. Але, струм не такий вже і однозначний, і запобіжник також. Тому їх краще перевірити разом на сумісність. Спочатку треба запобіжник прогріти на "плюс і мінус" ~300 годин. Потім перевернути, і знову прогріти годин ~300 у зворотньому напрямку. Так відбувається початкова стадія пошуку - де є "плюс", і де вже повний "мінус" . Після цього можна прослуховувати на вірність прогріву. Якщо залишились сумніви, - пишіть сюди на форум. RE: Законы шнурковщины. - Vasiles - 12-12-2022 01:01 (12-12-2022 00:49)Irafas писал(а): Впливає, коли нема сумнівив.Те що впливає, я не сумніваюсь. Маю досвід з хай-фай тюнінг. Питання про Synergistic Research Purple, як з льоту його втикнути ? Звичайно дальше я вже сам буду вирішувати, що для мене краще . Вхід напруги на нього, це початок напису, чи закінчення на запобіжнику ? За 300год, Ви загнули ![]() (12-12-2022 00:52)duda писал(а): Ви мені зараз нагадалиЩо цікаво і Ви мені декого нагадуєте. Може ми знайомі ? ![]() (12-12-2022 00:49)vitamir писал(а): Нам про це можете не писати, залиште їх для себе.Е ні друже, без задоволення я вас точно не залишу ![]() RE: Законы шнурковщины. - vitamir - 12-12-2022 01:12 Так заповідає виробник тих ваших запобіжників. ![]() А ще, він радить обов'язково послухати запобіжник в обох напрямках, бо лише в одному з них звук буде кращим ®. Також, плин струму крізь нього зліва направо, якщо дивитись на запобіжник з боку напису ® Тож, вперед, за досвідом ![]() Beauty is in the eye of the fuse holder ® ![]() RE: Законы шнурковщины. - Irafas - 12-12-2022 01:35 (12-12-2022 01:01)Vasiles писал(а): Те що впливає, я не сумніваюсь. Маю досвід з хай-фай тюнінг.Він чітко розрахований на вхідний сигнал, тому перевертати з такою швидкістю ви його не встигнете. Тому для початку замалюйте чорним стійким фломастером саму надпис, але запам'ятайте де вона була. Потім, коли прослухаєте і з'ясуєте початок напрямку струму, ставьте там початкову мітку. Через 300 годин переверніть, і зробіть все навпаки... Далі - наслідки таких досліджень цілком засекречені. Вони повинні залишатись таємницею.. . Вибачте мене, це був стьоб. Я не знаю як вам допомогти! І я б ніколи не продав Вам кабелі або запобіжники. Нехай вони залишаться у продавця, бо він буде повним чмом, якщо ви віддасте йому гроші! |