Вініловий програвач - Elac. - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Вініловий програвач - Elac. (/thread-200084.html) Страниц: 1 2 |
Вініловий програвач - Elac. - kakasik_2006 - 19-06-2022 16:34 Друзі ! Пропонують придбати рідкісний вініловий програвач - Elac miraphon 17H. Програвач в чудовому стані від колекціонера програвачів Elac , з середини 1960-х років. Пройшов повне тех. обслуговування і настройку. З картріджем - B&O SP1 , включаючи змінну голку (нову). Чи вартує , для початківця , купувати такий програвач без прослуховування . Якщо хтось мав подібні моделі від Elac то напишіть свої враження . RE: Вініловий програвач - Elac. - moeller - 19-06-2022 19:12 Похвально Андрій ,що зацікавився вініловим програвачомЯ знав що рано чи пізно захочеш поставити пластинку на диск. На рахунок Elac, особисто не можу порадити,тому як не мав цієї моделі виробів,інтересувався чомусь вінтажними гарард 301,401,але можу запевнити що ця німецька фірма дуже відома в світі вінілового виробництва, і кращі апарати в них якраз 60-х років.Добру пораду дали би форумні «специ»вінілової справи елемент з Харкова,Спиридонич з Мукачево та ін, але на жаль поки вони не спілкуються в темах.Був пам’ятаю один меломан з розділу «системы участников», але давніше, то в нього в системі було два різних Елак також 60-х з повним набором до вінілового тракта. RE: Вініловий програвач - Elac. - kakasik_2006 - 19-06-2022 19:20 (19-06-2022 19:12)moeller писал(а): Похвально Андрій ...ELEMENT з Харкова вже дав мені рекомендацію в особистих повідомленнях. Чітко і зрозуміло.Йому велике дякую. RE: Вініловий програвач - Elac. - Made in USSR - 19-06-2022 19:57 я лично не куплю какую либо технику ,если не получаю от нее в том числе и визуального удовольствия. Elac miraphon 17H страшный как атомная война. мне лично в таком случае вообще такое не интересно . техника должна звучать и выглядеть как надо ,так что приятно глазу. RE: Вініловий програвач - Elac. - moeller - 19-06-2022 20:09 Made in USSR, подивився також, що можу сказати вигляд в нього досить компактний і цікавийРетро Тонарм свій власний ,це їхня фішка. Якщо Element дав пораду ,значить звук в ньому закладений ,а вигляд це особисте RE: Вініловий програвач - Elac. - Made in USSR - 19-06-2022 20:14 элемент еще валики эдисона юзал , ну что он может посоветовать ? ( при всем уважении к его знаниям ). конец 70 - 80 х надо что то брать RE: Вініловий програвач - Elac. - moeller - 19-06-2022 20:22 Якщо по дизайну, то мікро сейкі , денон, піонер , віктор просто казка RE: Вініловий програвач - Elac. - Made in USSR - 19-06-2022 20:25 ну скажем некоторые из них и звучат хорошо и выглядят как надо и удобны. RE: Вініловий програвач - Elac. - moeller - 19-06-2022 20:44 Андрій,хто його пропонує?В тебе можливість його послухати, провітрити? Як для початківця, ясна річ що підійде, але по дизайну ,він досить «смішний» виглядає та нагадує старі програвачі за часів срср . RE: Вініловий програвач - Elac. - kakasik_2006 - 19-06-2022 21:30 Послухати можливості немає. Продає колекціонер з Німеччини якому я довіряю. Спочатку я розглядав - THORENS TD 320 або Victor QL-7(110 вольт) , але кажуть Елак буде цікавіший по звуку (ті хто мав ці програвачі в користуванні). Мені потрібно для джазу і починаю класичну слухати (що для мене неочікувано). RE: Вініловий програвач - Elac. - moeller - 19-06-2022 21:45 Стиль ,що слухаєш хороший, цей форумчанин-любитель елак ,я точно памятаю пам’ятаю,що прослуховував на цих апаратах джаз. Які головки були не пам’ятаю. Я рекомендую, прислухайтесь і до других порад.Важливо ще й ціна апарата,щоб колекціонер з Німеччини не перетнув сильно палку Андрій ,забув спитати, ти недавно хотів придбати собі першу касетну деку коло 500$,мабуть вирішив спочатку програвач вінілу придбати,я правильно зрозумів? RE: Вініловий програвач - Elac. - Made in USSR - 19-06-2022 23:02 Купите Super Audio CD проигрыватель и слушайте джаз и класику RE: Вініловий програвач - Elac. - kakasik_2006 - 19-06-2022 23:59 CD програвач я вже маю і він мене повністю задовільняє на теперішній час. Але справжній аудіофіл повинен мати в системі обовязково вінілокрут ( я так бачу ). Хоча б для того , щоб слухати старий класичний джаз і перенестись в ту епоху коли він був створений . Є ще багато інших причин. Касетну деку не вдалось знайти , яка б мене задовільнила. RE: Вініловий програвач - Elac. - Made in USSR - 20-06-2022 00:02 Nakamichi ZX-9, Nakamichi ZX-7вас устроит. RE: Вініловий програвач - Elac. - moeller - 20-06-2022 18:36 Андрій ,якщо ціна елак відносно його вартості продажної в межах , як вибір непоганий, звук і якість хороша. На рахунок дизайну, в кожного свій смак, може для інтер’єру з часом до пари собі купите сучасний пасиковий з двома тонармамиЦе я так , не серйозно RE: Вініловий програвач - Elac. - Nemtudom - 20-06-2022 20:54 Я бы не брал такой вертак -обычное бюджетное барахло ...на вас это не похоже.... RE: Вініловий програвач - Elac. - kokovania3 - 20-06-2022 21:09 (19-06-2022 23:59)kakasik_2006 писал(а): Але справжній аудіофіл повинен мати в системі обовязково вінілокрут ( я так бачу ).Бред! Иметь кучу барахла 50 летнего. RE: Вініловий програвач - Elac. - moeller - 20-06-2022 21:22 (20-06-2022 20:54)Nemtudom писал(а): Я бы не брал такой вертак -обычное бюджетное барахло ...на вас это не похоже....Барахло чому,тому що недорогий ? Мова йшла,щоб можна відчути хороший звук.Він для цього створенийТим більше в автора це перший буде, нема змісту зразу віддавати великі гроші,тим більше зараз не той час. Головне початок, згодом придбає серйозніший,я впевнений. RE: Вініловий програвач - Elac. - kakasik_2006 - 20-06-2022 22:16 (20-06-2022 20:54)Nemtudom писал(а): Я бы не брал такой вертак -обычное бюджетное барахло ...на вас это не похоже....Gratulálunk a magyar audiofileknek. Якщо Ви чули цей бюджетний вертак , то поділіться враженням. Двоє слухачів вже поділились. Буде цікава і третя думка. RE: Вініловий програвач - Elac. - Nemtudom - 21-06-2022 00:22 все зависит от ваших требований и ожиданий -если просто так ,ну то бы типа как у всех,то можно и Элак но судя по вашим стараниям обрести породистый звук ,вас может постигнуть разочарование-бюджетный,худосточный звук,очень скромная динамика ,деликатные моменты просто упускаются,за такие вещи как вовлеченность,передача эмоций можно даже не говорить...виниловые дела -вещь капризная,при неудачном старте может возникнуть вопрос ,а для чего такая суета с винилом ,если оно не очень ,а местами после СД и слушать нечего ,хотя все должно быть наоборот |