Вініловий програвач - Elac.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
moeller
Ветеран
|
RE: Вініловий програвач - Elac. / 19-06-2022 19:12
Похвально Андрій ,що зацікавився вініловим програвачом Я знав що рано чи пізно захочеш поставити пластинку на диск. На рахунок Elac, особисто не можу порадити,тому як не мав цієї моделі виробів,інтересувався чомусь вінтажними гарард 301,401,але можу запевнити що ця німецька фірма дуже відома в світі вінілового виробництва, і кращі апарати в них якраз 60-х років.Добру пораду дали би форумні «специ»вінілової справи елемент з Харкова,Спиридонич з Мукачево та ін, але на жаль поки вони не спілкуються в темах.Був пам’ятаю один меломан з розділу «системы участников», але давніше, то в нього в системі було два різних Елак також 60-х з повним набором до вінілового тракта.
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
RE: Вініловий програвач - Elac. / 19-06-2022 21:45
Стиль ,що слухаєш хороший, цей форумчанин-любитель елак ,я точно памятаю пам’ятаю,що прослуховував на цих апаратах джаз. Які головки були не пам’ятаю. Я рекомендую, прислухайтесь і до других порад.Важливо ще й ціна апарата,щоб колекціонер з Німеччини не перетнув сильно палку
Андрій ,забув спитати, ти недавно хотів придбати собі першу касетну деку коло 500$,мабуть вирішив спочатку програвач вінілу придбати,я правильно зрозумів?
(Отредактировал 19-06-2022 в 21:50 moeller.)
|
|
|
|
|
Nemtudom
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Nemtudom
Ветеран
|
RE: Вініловий програвач - Elac. / 21-06-2022 00:22
все зависит от ваших требований и ожиданий -если просто так ,ну то бы типа как у всех,то можно и Элак но судя по вашим стараниям обрести породистый звук ,вас может постигнуть разочарование-бюджетный,худосточный звук,очень скромная динамика ,деликатные моменты просто упускаются,за такие вещи как вовлеченность,передача эмоций можно даже не говорить...виниловые дела -вещь капризная,при неудачном старте может возникнуть вопрос ,а для чего такая суета с винилом ,если оно не очень ,а местами после СД и слушать нечего ,хотя все должно быть наоборот
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|