Из мира Легенд-DREAM THEATER
|
Автор |
Сообщение |
Николаевич
Старожил
|
RE: Из мира Легенд-DREAM THEATER / 03-08-2013 21:20
(20-04-2013 12:43)alex-rael писал(а): Заслуга ДТ в тому, що вони можна сказати, реанімували майже мертвий (на той час) прогрессив, поєднавши практично діаметрально протилежні елементи рока і народивши суб-жанр "прог-метал" (хоча деякі вважають, що це ще до них зробили Queensryche). Після перших їх альбомів велика маса молоді звернула увагу на прогрессив, не кажучи вже про те, що самі ДТ збирали неймовірну кількість публіки в світі на своїх аренах (чому був безпосереднім свідком неодноразово).
Улюблений період: від початку до Six Degrees of Inner Turbulence. Далі ИМХО вони настільки поглиблилися в свою техніку виконання та складні гармонії, що частина фанів перестали їх сприймати та розуміти, як у 90-х, за що вони отримали призвісько "математики".
Тим-не менш, те, що вони витворяють на сцені, мало кому під силу. Вот , Александр,ну просто замечательно сказал и в точку
Я люблю DT как и "простой"(типа математики) - так и более сложный( типа высшей математики - нас этим не удивишь ) - все под настроение)
У меня соседи-психи. Ночь, почти 2 часа, стучат в потолок и по батареям. Хорошо еще, что я в это время не сплю, а на баяне играю
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Romm
Ветеран
|
|
|
|