Сегодня в Киеве из-за флешки убито 3 человека
|
Автор |
Сообщение |
sumy7676
Ветеран
|
|
|
|
sumy7676
Ветеран
|
|
|
|
instream
Ветеран
|
RE: Сегодня в Киеве из-за флешки убито 3 человека / 07-11-2012 17:59
Вообще феерический бред...
Дает интервью начальник следственного управления МВД !!! Фаринник:
"На одной из строек действительно нашли тело мужчины с огнестрельными ранениями, и кто-то пустил слух, что это Мазурок. Мы направили туда следственно-оперативную группу, сотрудников уголовного розыска". При этом он подчеркнул, что нельзя еще категорически утверждать, что найденный мертвым человек – это Мазурок.
ВОПРОС - почему МВД сразу же (до проведения экспертизы ДНК) удалило со своего сайта объяву о розыске Мазурка? А если на стройке не он?
Еще одна подробность вообще сногсшибательна:
По словам Фаринника, выстрел пришелся в височную область. Пока неизвестно было ли это самоубийство или его застрелили при попытке задержать.
Т.е. Фаринник сам признает, что труп нашел человек, гулявший с собакой. При этом высокий чин МВД допускает, что Мазурка застрелили при попытке задержания.
Типа застрелили, и бросили... Ну да, что его с собой таскать...
(Отредактировал 07-11-2012 в 18:01 instream.)
"Ты хочешь знать?" - "Нет, я хочу быть."
|
|
|
|
AngeL
Ветеран
|
RE: Сегодня в Киеве из-за флешки убито 3 человека / 08-11-2012 20:54
На офіційному сайті Міністерства внутрішніх справу України з’явилося повідомлення про те, що відбитки пальців рук чоловіка, виявленого мертвим 7 листопада у лісопарковій зоні і схожого на Ярослава Мазурка, ідентичні слідам пальців рук, вилучених при огляді місця події - вбивства охоронців ТРЦ «Караван».
«Зранку 7 листопада 2012 року на спецлінію «102» до Головного управління МВС України в м. Києві зателефонував житель столиці та повідомив про те, що під час прогулянки з собакою в лісопарковій зоні, неподалік від одного із будинків по вулиці Котовського, він знайшов тіло чоловіка з пораненням голови», - йдеться у повідомленні на сайті МВС України
На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у загиблого чоловіка вогнепальне поранення правої скроні. У кишені штанів правоохоронці знайшли паспорт громадянина України на ім’я Мазурка Ярослава Теодозійовича, 13.06.1974 року народження, технічний паспорт на мотоцикл «Ява», посвідчення водія на ім'я Мазурка Я.Т., довідку про ідентифікаційний код на ім'я Мазурка Я.Т.
На місці пригоди знайшли також револьвер-наган «ЯП 165 П» з однією стріляною гільзою в барабані. Згідно з результатами первинного дослідження цей револьвер перероблений в нарізну вогнепальну зброю і придатний для стрільби
Перевірка криміналістичних обліків встановила, що відбитки пальців рук загиблого, виявленого 7 листопада у лісопарковій зоні, ідентичні слідам пальців рук, вилучених при огляді місця події - вбивства охоронців ТРЦ «Караван», повідомляє Управління зв’язків з громадськістю МВС України.
Зараз у рамках розслідування триває комплекс слідчо-оперативних заходів для встановлення всіх обставин загибелі чоловіка, у тому числі й місць переховування підозрюваного після вчинення злочину.
Кто-то в это верит?
Semper Fidelis
|
|
|
|
toyo
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
eduard
Постоялец
|
|
|
|
Comandante
Ветеран
|
|
|
|
Буратино
Ветеран
|
|
|
|
Comandante
Ветеран
|
|
|
|
|
Comandante
Ветеран
|
|
|
|
AngeL
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)
|
|