(11-12-2011 14:49)lestercool писал(а): Ще один приклад для скептиків. Деякі унікальні сучасні барабанщкики (Дж. Рабб - один із них) розвинули техніку свого виконання до такого рівня, що запросто можна сказати, що "фізично це неможливо", якщо не бачити, що він це грає ВЖИВУ!
Я думаю, що тут і коментувати нічого.
тут ще один цікавий драмер , по техніці звичайно з попереднім не рівняется , але теж своєрідно дуже
Привіт всім любителям музики і барабанного мистецтва зокрема!
Хочу поділитись двома відео з справді "відпадними" драммерами і заодно підняти темку. Обидва, поки що, не дуже відомі імена (Ilan Rubin зараз барабанщик у Nine Inch Nails), зовсім різні стилі, але таланти і трудяги, без сумніву (як на мене).
Ilan Rubin - мегапотужний, суперточний, у відношенні якості виконання, super groovy, суперсмачно "впечатує". Продовжувач стилю і духу великого Бонзо. Вражає!
Хуан Карлос Мендоза. Переможець конкурсу 2012 року Guitar Center Drum-Off, напевно, на сьогодні одного з найкрутішого у США. Неймовірне соло, неймовірна координація і поліритмія, дуже круто і вміло використовує і вплітає ел. модуль Octapad.