Будьте осторожны с Аудиокарма
|
Автор |
Сообщение |
heco
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
nem2007
Ветеран
|
RE: Будьте осторожны с Аудиокарма / 31-10-2016 01:08
В любом случае, мы не в совке живем, когда нет никаких средст связи, кроме кроме стационарного телефона переговоров на почтовом отделении, писем и телеграмм.
21 век современных технологий на дворе.
Уехал? Ну и что? Напиши смс, напиши на электронку, в вайбер или в личку.
99% людей имеют смартфоны, КПК, планшеты, компьютеры, ноутбуки и т.д, сответственно в любой точке мира могут связаться каким-либо способом практически мгновенно.
Не нужно искать какие-либо причины (отмазки), а нужно искать пути решения!
Все это элементернейшая невоспитанность и не уважение покупателя (в первую очередь самого себя), ну и само собой человеческий фактор. Я такого вообще не понимаю и никогда не пойму.
В той компании, где я раньше работал - у нас был штраф за обычный пропущенный звонок от сотрудников компании - 50 гривен. Любой сострудник мог пожаловаться и за это вычитывали деньги с з/п.
Опоздание на 5 минут тоже - 50 гривен.
А не выход на работу (без предупреждения и согласования с вышестоящим руководством) считался только в случаи смерти или предсмертного состояния.
И это очень даже правильно!
Это все тренирует свою ответственность, этику и пунктуальность и т.д!
(Отредактировал 31-10-2016 в 12:11 nem2007.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | Roulss , Дмитрий Медведев , sumy7676 , Serg70 , VLAD ST , shamann , Kolyaholod , Евгений1 , Sergeyy , novik , Telex , meloman1 |
|
Выразили согласие: | heco |
|
Zub123
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
rst1981
Постоялец
|
RE: Будьте осторожны с Аудиокарма / 31-10-2016 22:43
Zub123 писал(а):Доброго дня. Я у Вас купував Accuphase P300 з умовою, що зможу його повернути. Ця умова, крім того, прописана у вас на сайті. Ви поступили не порядно і не розумно. Новояворівськ місто невелике, і знайти вас буде дуже просто, навіть якщо ви переїдете. Тому добре подумайте чи воно того варте. Тримайте своє слово - ви ж мужик!
P.S. Я зможу особисто вам його привезти.
Доброго - доброго часу доби, мене з вівторка небуло в Укр., я взагалі за кордоном частенько, буває і 2 тиждні відсутній, за повернення і монібек однозначно можна б було домовитись (тим більше в нас була така умова) якшоб
вчора вечером не прочитав то все.... репутацію мені зіпсували і т.д., я ж невідмовлявся від своїх слів і обіцянок...
Далі по тексту "придется применить грубую физическую силу" перейду на ти.
Ти шо Рембо погрожувати мені надумав?? Мене в Новояворівську шукати?? та мене тут кожен перший знає... дивись тільки шоб ти тут незагубився нечайно в "невеликому місті" після того як приїдеш "применять грубую физическую силу"
Для чого ти таке пишеш? мене 5 днів небуло...
Я тебе обдурив в чомусь?? ти сам приїхав, слухав апарат, торгувався, дивився і т.д.
при зустрічі вроді нормальна культурна людина, а пишеш як неадекват.
Я після того немаю ніякого бажання спілкуватись з тобою, вертати шось, обмінювати, а приїдеш "применять силу" побачиш шо з того вийде, тиж тоже "мужик"!
|
|
|
|
Zub123
Ветеран
|
RE: Будьте осторожны с Аудиокарма / 31-10-2016 23:07
(31-10-2016 22:43)rst1981 писал(а): Доброго - доброго часу доби, мене з вівторка небуло в Укр., я взагалі за кордоном частенько, буває і 2 тиждні відсутній, за повернення і монібек однозначно можна б було домовитись (тим більше в нас була така умова) якшоб
вчора вечером не прочитав то все.... репутацію мені зіпсували і т.д., я ж невідмовлявся від своїх слів і обіцянок...
Далі по тексту "придется применить грубую физическую силу" перейду на ти.
Ти шо Рембо погрожувати мені надумав?? Мене в Новояворівську шукати?? та мене тут кожен перший знає... дивись тільки шоб ти тут незагубився нечайно в "невеликому місті" після того як приїдеш "применять грубую физическую силу"
Для чого ти таке пишеш? мене 5 днів небуло...
Я тебе обдурив в чомусь?? ти сам приїхав, слухав апарат, торгувався, дивився і т.д.
при зустрічі вроді нормальна культурна людина, а пишеш як неадекват.
Я після того немаю ніякого бажання спілкуватись з тобою, вертати шось, обмінювати, а приїдеш "применять силу" побачиш шо з того вийде, тиж тоже "мужик"! ... и опять не берет трубку.
Боишься - не делай, делаешь - не бойся
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | djo |
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)
|
|