Приїхала платівочка, як там толкієновський Горлум шипів на кільце..."моя прєлєсть"..во-во, приїхала вона сама Eloy – Colours (Harvest – 1C 064-45 936) зелений варіант харвеста пятака. Кожен меломан має своїх любимчиків на пластах, цей альбом самий любимий з тв-ті Eloy .Як казав Сергій в котрого купляв що він дуже мелодичний, але багато майже всі альбоми Eloy мелодичні, скоріше я би сказав що він мене більше всього пре тому, що він дуже ембієнтний, загружений артовими красивими рітмічними мелодичними малюнками. В 90х мав подібний пласт, але з міньоном бачу вперше.
І афігенний ранній оригинальний уніпак Procol Harum – Broken Barricades (A&M Records – SP-4294) US 1971 . На мій погляд це один з самих крутих альбомів траверівського періоду. Robin Trower тут повсюди, концепт альбому базується на класичній його манері качати. Фани Robin Trowerа мене зрозуміють.
До пари приїхав англієць MAGNUM The Eleventh Hour! 1983 (JETLP 240 ) UK 1983.
Покупки
Etta James – The Best Of Etta James 1962 / Crown – CLP 5234 , usa
Manfred Mann - Nightingales & Bombers , usa
Cream - Wheels Of Fire . 1968 , Foil cover
Grand Funk Railroad - Closer To Home / Capitol Records SKAO-471 . mint
The Tony Williams Lifetime - Turn it Over . usa
Branford Marsalis - Trio Jeepy
Art Ensemble Of Chicago - Full Force
KENNY BURRELL JOHN COLTRANE 2LP
TRAFFIC Shoot Out At Fantasy Factory 1973 ISLAND . PINK RIM ILPS 9224
The Tal Farlow Album - Mono . Japan
BILL EVANS TRIO - Trio '65 - VERVE 8613 , VAN GELDER . orig.
Чего-то "протупил"-думал-принесу домой,послушаю,принёс....а альбом то не распечатан Dog Soldier,американский оригинал,выпущенный на United Artists в 1975 году.Still sealed.Единственный альбом.
Следующая блюз-роковая команда знаменитого Keef Hartley после распада Keef Hartley Band.
Другий сольник Uli Jon Roth -гитариста з ранніх Склорпіонс. Вокал підгуляв...але гітара !!! Люблю його з середини 80-х. і це вже друга його платівка в моїй колекції .
Electric Sun "Fire Wind" ,Brain – 0060.378 ,Germany,1981
(07-07-2017 20:53)element писал(а): Чего-то "протупил"-думал-принесу домой,послушаю,принёс....а альбом то не распечатан Dog Soldier,американский оригинал,выпущенный на United Artists в 1975 году.Still sealed.Единственный альбом.
Следующая блюз-роковая команда знаменитого Keef Hartley после распада Keef Hartley Band.
Видел эту пластинку среди прочих . Но выбор сделал в пользу Барклай джеймс харвест. Подробнее опубликую позже.
Давно хотів собі перший альбом ,та все нагоди не було. І от нарешті...Добрий,теплий альбом. Якби почув ,не знаючи хто це,то ніколи б не ідентифікував як Супертремп.
Группа, исполняющая 40 лет одну и ту же песню, и ведь хорошо исполняют.
Status Quo-Blue For You 1976
Status Quo-Just Supposin 1980
Status Quo-If You Can't Stand The Heat 1978
и Foreigner-Inside Information 1987. Наверное, из последних - лучший
Користуючись нагодою,надибав пару крамничок з вiнiлом в чудовому мiстi Лозанна. Вибiр не занадто великий, але кой-шо купив.
В iдеальному станi Gentle Giant кiнця свого золотого перiоду. Велика група !
Добавлю ще з моiх лозанських закупiв. Трохи вже не той Нефритовий воiн,чим першi альбоми. Але до колекцii годний-перший англiйський прес i стан платiвки iдеальний.
Jade Warrior "Way Of The Sun" ,Island Records – ILPS 9552 ,UK, 1978
Еще один итальянский Deodato:
Deodato – Artistry. MCA Records – MAPS 7661. Vinyl, LP, Album. Country: Italy. Released: 1974.Genre: Jazz, Funk / Soul. Style: Jazz-Funk.
Записан хорошо, живьем. Отличный альбом.