Нарештi натрапив на рiдкий для нас проект учасникiв Japan . Музиканти тi ж самi, але назва iнша, може з комерцiйних мiркувань. Цей максi-сингл знайшов теж в однiй лозанськiй крамничцi. Двi пiснi з альбому та одна ,яка вийшла тiльки на цьому синглi. Залишилося знайти та купити сам альбом.
Rain Tree Crow "Blackwater", Virgin – VST 1340, 12", 45 RPM, Single, Limited Edition ,UK, 1991
Ramsey Lewis – Ramsey Lewis, The Piano Player. Cadet Records – LPS 836.Vinyl, LP, Album, Stereo. Country: US. Released: Mar 1970. Genre: Jazz. Style: Smooth Jazz, Cool Jazz, Easy Listening.
Давно промелькнул мимо этот альбом и больше не попадался на глаза. И вот недавно попался.
(12-07-2017 18:09)yura5161 писал(а): Давненько хотел взять и вот пришли.
Queen-A Day At The Races 1976
Queen-News Of The World 1977
Wings-Band On The Run 1973
(12-07-2017 18:44)begun писал(а): А Макка с потрохами?
англійський друже олег, а що мається на увазі під "потрохами"?. в мене зі вставкою, та постером. чи має ще щось бути? я би запитав, яка вставка, (зрізані три, чи чотитири кути, а, можливо, закруглені... а, можливо, є різниця в витинанці зверху? х.з. а може дійсно головне, щоб Макка себе зафаршеровав потрохами ?
(12-07-2017 19:37)ironman71 писал(а): англійський друже олег, а що мається на увазі під "потрохами"?. в мене зі вставкою, та постером. чи має ще щось бути? я би запитав, яка вставка, (зрізані три, чи чотитири кути, а, можливо, закруглені... а, можливо, є різниця в витинанці зверху? х.з. а може дійсно головне, щоб Макка себе зафаршеровав потрохами ?
Потроха и имеется ввиду вставки, плакаты, и т. д. Вдруг у человека они отсутствуют? У меня есть запасные.