ДВД как транспорт ?
Автор Сообщение
NoOneIsThere На форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 22-02-2012 16:36
Я использую Pioneer DV-610AV в качестве транспората...подключен по оптике на внешний ЦАП Musical Fidelity A3.24. Звуком доволен...такая комбинация меня больше устраивает, чем Сд Arcam DiVA CD92T, который тоже неплохо играет Wink
Найти все сообщения

Выразили согласие: Тибетский Ламер , arcam
victorr Не на форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 22-02-2012 16:37
(21-02-2012 22:38)alex novik писал(а):  А я как-то без DVD-Audio прекрано себя чувствую. Улыбка
Ну а кто-то (я, к примеру) замечательно себя чувствует без отдельного КД-проигрывателя. И что теперь? Банальный холивар, бессмысленный и беспощадный.. Fighting0030
Найти все сообщения

Выразили согласие: Тибетский Ламер
Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 22-02-2012 16:46
(22-02-2012 16:37)victorr писал(а):  
(21-02-2012 22:38)alex novik писал(а):  А я как-то без DVD-Audio прекрано себя чувствую. Улыбка
Ну а кто-то (я, к примеру) замечательно себя чувствует без отдельного КД-проигрывателя. И что теперь? Банальный холивар, бессмысленный и беспощадный.. Fighting0030
а я ...нейтральная сторона. И то и другое присуЦтвует, и одно другому не мешает

Tongue0011

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

victorr Не на форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 22-02-2012 16:58
Тибетский Ламер

Ну, при наличии 5-ти десятков CD, покупать отдельный проигрыватель мне просто не хочется. А вот для террабайта флаков вполне хватает кетайской балалайки - медиаплеера, который все честно отдает по цифре, вплоть до 24/192, плюс кино и музыкальное видео в HD кажет. А для SACD/DVD-A есть замечательный Пиониир 610, как и у NoOneIsThere. Не могу понять, чем он не устраивает кого-то как транспорт, хотя сам я для компакт-дисков использую старенький ДВД( Shocked ) Пиониир 737, как полный проигрыватель, а не как транспорт. Tongue0011
Найти все сообщения

Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 22-02-2012 17:06
victorr писал(а):Не могу понять, чем он не устраивает кого-то как транспорт
victorr, Видимо не комильфо икру несеребрянной ложкой естьWink

Найти все сообщения

Нытик Не на форуме
Старожил

RE: ДВД как транспорт ? / 23-02-2012 01:04
Просто система не музыкальная капец.

двд Pioneer DV-510K
ресивер Yamaha Rx-V1200
колонки Monitor Audio
фронт Bronze B4,
bx2 тыл.

Слушать музыку невозможно, даже радио - хочется выключить поскорее.
Таскал к нему свои Мишины м33і - слушать невозможно.

Посоветуйте пожалуйста что делать ? Бюджет пока 500 $
Всем большое спасибо.
Найти все сообщения

alex novik Не на форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 23-02-2012 01:14
(22-02-2012 17:06)Тибетский Ламер писал(а):  
Тут на пальцах не объяснишь, почему. Играть оно конечно будет, да вот комильфо- не будет. Разве что только D&B какой...

"Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом."
М. Твен
Найти все сообщения

NoOneIsThere На форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 23-02-2012 09:48
(23-02-2012 01:04)Нытик писал(а):  Просто система не музыкальная капец.

двд Pioneer DV-510K
ресивер Yamaha Rx-V1200
колонки Monitor Audio
фронт Bronze B4,
bx2 тыл.

Слушать музыку невозможно, даже радио - хочется выключить поскорее.
Таскал к нему свои Мишины м33і - слушать невозможно.

Посоветуйте пожалуйста что делать ? Бюджет пока 500 $
Всем большое спасибо.
Для начала заменить ресивер на нормальный усилок (Arcam или Roksan)...если необходим режим кинотеатра, тогда другой ресивер типа Arcam DiVA AVR250 (б/у), хотя по бюджету, только усилитель...Rolleyes
P.S. ну а потом, уже колонки поменять Wink
Найти все сообщения

Нейтрон Не на форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 23-02-2012 10:22
Была возможность,сравнивал СД плеер и ДВД плеер в качестве транспорта по коаксиалу в связке с ЦАПом от Igor535. Никакой разницы не обнаружил. СД и ДВД были не совсем бюджетные. NAD 535 ДВД плеер как транспорт выступал. D&B не слушаю. В не самых дешёвых плеерах наверняка и питание грамотно организованно,и схемотехника цифровой части получше. Не имел бы отдельного плеера - однозначно остановился бы на связке добротный ДВД+ЦАП.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Пионер
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 23-02-2012 11:20
(23-02-2012 01:14)alex novik писал(а):  
(22-02-2012 17:06)Тибетский Ламер писал(а):  
Тут на пальцах не объяснишь, почему. Играть оно конечно будет, да вот комильфо- не будет. Разве что только D&B какой...
Вы бы все мои посты почитали. Я ратую за то, что не сабж, а ДВД типа ПионЭр 600/610, Ямаха 1700/1800, Денон 1930/1940 must have в системе, для проигрывания HD музыки. А то, что в этих аппаратах на борту ЦАПы начального уровня мне известно. Да в принципе если по коксу подключить к нормальному ЦАПу, то и КД будут воспроизводиться терпимо. Понятно, что ДВД с отключаемой видеочастью, да с раздельным питанием на цифру и аналог будет звучать лучше, ...а ещё лучше ДВД с двухлазерной головой.
И повоторюсь, у меня и КД плеер есть и Пио 600 для хайрезовWink

Найти все сообщения

Нытик Не на форуме
Старожил

RE: ДВД как транспорт ? / 23-02-2012 12:07
Arcam DiVA AVR250 может и выход но не бюджетно вообще,а включая замену колонок еще хуже. В машине мафон с бюджетными колонками играет ну очень душевно. А тут система в штуку баксов играет ну очень железно (
Найти все сообщения

NoOneIsThere На форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 23-02-2012 12:18
(23-02-2012 12:07)Нытик писал(а):  Arcam DiVA AVR250 может и выход но не бюджетно вообще,а включая замену колонок еще хуже. В машине мафон с бюджетными колонками играет ну очень душевно. А тут система в штуку баксов играет ну очень железно (
А зачем было брать такаую (несовместимую) связку ?? Ямаха звучит жестко и плоско, а мониторы бюджетные тоже не фонтан...
Может проще продать все по отдельности и собрать новый комплект, предварительно все послушав ?? Rolleyes
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 23-02-2012 17:20
Доречі ресівер ше пів біди . Якшо вас влаштовує наявність тих кодеків які він має . Не нова модель не спорю . Але вище 1000 значить не середній клас . Попробуйте змінити АС . Хоча я не розумію чого з мішинами було також фігово . От з МА зрозуміло . Вони вплоть до голд серії металічні . Попробуйте до когось напроситись в гості з своїм ресівером . І послухати на інших АС . Я наоборот любив завжди ямаху . Думаю тут справа шо комплект не зігрався . Сама по собі ямаха не може давати аж такого ужасного результату . Є доля імовірності шо ДВД не дає правильного звуку . Змініть його СД програвачем . Буде краще якщо слухаєте СД ДА . Цебто звичайні СД . Хоча з цапом звучить не гірше за СД . Але ви за 500 уе тіки цап купите а ситуацію кардинально він не виправить . Шо б не розпорошувати бютжет . Беріть СД не дорогий . Шоб покористуватись і викинути як то кажуть . І починайте підбирати АС .
Тобто по пунктах шо б можна було підкорегувати .
1. Поїдьте до когось в гості з підсилювачем . Послухайте ямаху на нормальних АС . Більш чим впевнений шо причина не в ній . Так вона жорсткувато звучить але врахуйте шо є багато колонок яким такий пинок під зад тіки краще . Якшо ж і на інших колонках ямаха не зазвучить тоді ....... . Продавайте
2. Ваші АС дуже низького рівня . Будуть фігово грати на любому підсилювачі . Змініть їх в першу чергу . Але після того як відкинете ресівер .
3. Докупіть Сд за гривень 300 шо б був вам для дослідів зі звуком . Не раджу докупити цап до вашого ДВД бо у вас крім цапу край не початий роботи а він сам коштує як ваш бютжет . А от сд зараз не в моді і слухайте на ньому зато точно будете знати шо він грає . Хоч і посередньо але я не чув ше СД який би грав гірше за ДВД . Потім на крайняк за ті ж гроші і продасте .
Аркам діва для Монітор Аудіо БР ? Який в цьому толк ? Якшо МА звучать самі по собі МЕТАЛІЧНО і акрамом або маранцом тут нічого не виправиш . Добре шо шнурки ніхто не порадив .
Тому і радять на форумі - беріть Б/у шо б дешевше вийшло . А то потратили 1000 а получили звук який реально коштує доларів 300 .
На майбутнє шукайте АС шо б піщалка була не метал а ШОВК . Вони тоді натурально будуть грати . А всі АС з металевою піщалкою мають металевий привкус . Навіть мої . Але в меншій степені . Тобто терпимо .
Вроді і в середині не пустий

(Отредактировал 23-02-2012 в 17:44 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Comandante , Нытик
Нытик Не на форуме
Старожил

RE: ДВД как транспорт ? / 23-02-2012 21:35
gun jack Дуже дякую за вашу змістовну відповідь.
Велике прохання порадити виробників акустики. В кого Ямаха гарно грає з парою до 1000 баксів. Відгукніться будь-ласка.
Ямаху поки вирішили залишити все інше продати.

Сьогодні слухав Ямаху з MONITOR AUDIO M1 там металічні вч динаміки чомусь сподобалось навіть більше ніж мішин з бамаги )
(Отредактировал 23-02-2012 в 22:48 Нытик.)
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 24-02-2012 14:58
Нічого конкретно не пораджу . Слухати слухати і шераз слухати . Чим більше тим краще . Я вам так і казав шо це АС . В мене ямаха грала не погано з тріенглами альтея . В них також металевий твітер і напів рупор і яскрава на перший погляд ямаха не давала ніякого перебору по ВЧ . Хоча по ідеї повинна була . І взагалі скіки не мав ямах ( штуки 4 ) грали завжди добре . Може не так музикально як арками а як типові японські підсилювачі типу люксман , онкіо і тд . Але не відстійно . Слухати можна було спокійно і нічого не роздражало і бас був . Як для початку то треба АС міняти це точно . Доречі тил і центр можете залишити а можете продати шо б відбити гроші а собі докупити якісь свени на тил . Головне по максимуму прокачати ФРОНТИ . На них музика і більшість ефектів в фільмах . А тил і центр це вже коли вся система Фен шуй . За 1000 уе можна вже шось вибрати . Дивіться сам . Дінаудіо контур , аудіенс . Я б собі брав кліпш хересі але вони рупорні для джазу супер . Не всім такі підйдуть . А от мені якраз сподобались . І звук в них не поганий . Це так відійшов від теми . Подивіться по розділах продаж шо є в вашому бютжеті . З непоганих тут взагалі продавали Вієна акустік за 1000 з лишнім ( можна зторгуватись ) . Епос можуть бути . Трохи заяскраві . Далі думаю будуть дуже за яскраві у вашому випадку з ямахою . Шо ше вже і не згадаю треба дивитись і слухати . З тих шо недавно чув . Таной сатурн дуже сподобались . Правда чув на джазі їх . Це їх стихія . Ямах тіки не беріть бо вони звучать не дуже . Ше можете на саморобне звернути увагу . Вони зачастую ідуть на якісних динаміках і якшо грамотно зроблені звучать дорожче чим коштують . Важко шось конкретно сказати це треба дивитись . Ви б повибирали в розділі шо вам підходить по ціні і ми б тут підкорегували і вибрали шось . Трохи лень іти зараз знову 15 сторінок передивлятись того шо зараз є в продажі .
Найти все сообщения

Выразили согласие: Нытик

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS