Осторожно!!! Вакцина БЦЖ-Дания!!!
Автор Сообщение
Ihon Не на форуме
Ветеран

RE: Осторожно!!! Вакцина БЦЖ-Дания!!! / 03-04-2012 07:42
(01-04-2012 14:34)kravchenko писал(а):  И что Вам родыч в облздраве говорит на счет прививок? Вот его мнение интересно, а Ваше... Эмоции это хорошо, но не здесь. Спросите у родыча и напишите его мнение.
Интересно и забавно - я на медфорумах постоянно бываю, но никогда не видел чтоб медики так рьяно и уверенно обсуждали кабеля, колонки и усилки. Мне кажется, что аудиофилы даже больше знают о прививках чем сами медики. Party0012
Родич - головний лікар одної з клінік Львова і один з найкращих хірургів у нас. Але біда у тому, що ні один медик ще ніколи прямо в очі Батькам несказав що "Щеплення робити непотрібно, бо ...", а медиків за три перші роки життя мого сина (коли ми хворіли кожен 2-3 місяць) я побачив і поспілкувався десь до сотні, щоб не збрихати. Всі вони крутяться в одній ВЕЛИКІЙ машині і хто нехоче крутитись в "правельному напрямку" того з неї скидають. Я ще раз наголошую, що щеплення - річ хороша але ніхто незнає досконало чим нас "шпігують". так! є гарна баночка з Європейською маркіровкою, із серійним номером, витягнута з холодильника і вроді процедура щеплення пройшла правельно і в книгу імунізації все записано - НУ ВСЕ ВРОДІ СУПЕР!!!, але це все, що ми знаємо і непобоюсь цього слова, що реально в державі більше ніхто нічого про цю вакцину незнає, окрім того що вона З ЄВРОПИ. Скажіть хто чув хоч про один прицедент притягнення лікаря чи когось із сфери Охорони Здоров'я до будай якоїсь відповідальності, не тільки стосовно щеплень. Я НЕ АГІТУЮ ВСІХ "НЕ РОБИТИ ЩЕПЛЕНЬ" - це просто моя думка.
Може надто песимістично, але - http://genocid.net/news_section.php?sid=4

Усе!!!! хотів ще багато написати, але мушу бігти бо подзвонила дружина і сказала що в мене народилась ДОНЕЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Отредактировал 03-04-2012 в 07:58 Ihon.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Comandante

Сообщения в этой теме
RE: Осторожно!!! Вакцина БЦЖ-Дания!!! - Ihon - 03-04-2012 07:42

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS