Нравитса - кушайте !!! А що поживного ви бачили в макдональдсі . Слідуюче це те що я бачив особисто а не чув з 3-х рук . Так от якщо картоплю фрі покласти в банку і банку відложити на пів року то через пів року ви замітите шо картопля не змінила колір і не зіпсувалась . Якщо такий експеримент зробити на фоні звичайної домашньої картоплі різниця побачиться відразу . Ше бачив по телевізору експеримент - людина їла в макдональдсі місяць . Тобто ніде інакше не їла крім макдональдсу . Через 2,5 тижні вона вже там їсти просто не могла . Організм не принімав . І шо не зїсть вертав назад . Після такого харчування показники типу цукор і холестерин в крові просто зашкалювали . Експеримент вони так і не довели до кінця . 2,5 тижні . А так сам буває заходжу зїсти чізбургер . Але не дуже люблю . Більше віддаю перевагу хот догу . Знаю у львові пару точок з найкращими в світі хот догами . Після такого хот догу чізбургер виглядає не конкурентноспроможним . Знаю знаю знаю шо в хот дозі сосиска яка також зроблена з невідомо чого . Хоча якшо відкинути з виду сосиску то решта все свіже і дуже дуже смачне . Це я про біг бургер . Хоча думаю сосиски в них також не прості магазинні ну або прості магазинні але вони там завжди смачні і свіжі . Ше ні одного інцеденту не зустрічав . Тобто я навів конкретний приклад де можна поїсти не гірше і смачніше . Але кому як . Багато з друзів не люблять хот доги а дуже люблять макдональда . Тут справа смаку . Ось на фото як виглядає такий хот дог . В рот не поміщається але дуже смачний . Еталонний я б сказав =)))))))))))