Аудиокниги
|
Автор |
Сообщение |
owlman
in cassette veritas

|
RE: Макдональдс - вкусно и питательно! / 04-04-2012 18:59
(04-04-2012 15:42)gun jack писал(а): Більше віддаю перевагу хот догу . Знаю у львові пару точок з найкращими в світі хот догами . Після такого хот догу чізбургер виглядає не конкурентноспроможним . Знаю знаю знаю шо в хот дозі сосиска яка також зроблена з невідомо чого . Хоча якшо відкинути з виду сосиску то решта все свіже і дуже дуже смачне . Це я про біг бургер . Хоча думаю сосиски в них також не прості магазинні ну або прості магазинні але вони там завжди смачні і свіжі . Ше ні одного інцеденту не зустрічав . Тобто я навів конкретний приклад де можна поїсти не гірше і смачніше . Але кому як . Багато з друзів не люблять хот доги а дуже люблять макдональда . Тут справа смаку . Ось на фото як виглядає такий хот дог . В рот не поміщається але дуже смачний . Еталонний я б сказав =)))))))))))
Колись за студентства їв у Львові гаааарний хот дог, із капустою, кукурудзою! Дійсно, куди там чізбургеру, у того навідь вигляд жалюгідний.
З.і. А ще Львівським портетом запивав.
Настоящим объявляю, что все мои персональные данные, иллюстрации, рисунки, комиксы, картинки, фотографии, видео и так далее являются объектами моего авторского права (согласно Бернской Конвенции).
Для коммерческого использования всех вышеупомянутых объектов авторского права в каждом конкретном случае необходимо мое письменное разрешение.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Макдональдс - вкусно и питательно! - owlman - 04-04-2012 18:59
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|