Последний CD, SACD, LP который я купил
|
Автор |
Сообщение |
Ziggy N.
Ветеран
|
Re: Последний CD, SACD, LP который я купил / 22-11-2008 03:45
Згоден з Михайлом, і ще плюс: там майже нема прохідного матеріалу. Звісно не Супрафон, але вірогідність взяти цяцю дуже висока! Плюс, чи не кожний музика у Річпосполитій - національний герой
А Декки и Коламбії різні бувають: де нічого слухати, а що можна і втридешево купити прямо з Гимерики.
До речі, ніхто не знає, коли у Польщі шелак з виробництва зняли? Дуже здивувався, коли дізнався, що у Чехії аж у 1968 А про Польщу ніччо не наю
========================
Фішки з пересилкою шелаку такі:
- замовляти не менше 5, не більше 20 пластів у пачці
- пласти у пачці мають бути всі одного формату! Звісно, можна докинути 1 10" до пачки 12" чи 1 7" до пачки 10", але треба сказати продавцеві, щоб поклав маленький ЗБОКУ. Не забувати, що альбоми - це окремий формат. Зазвичай 10,5"х12,5" та 12,5"х15". Квадратні - рідкість
- вимагати bubble-wrap та картонні щити по боках пачки (спец зазвичай так і робить)
- вимагати демпфер (зазвичай plastic peanuts or so) (спец зазвичай так і робить)
- попросити наклеїти на ящик з посилкою напис українською "Обережно! Грамплатівки! Не кидати", який йому слід вислати у гіф-файлі. Продавець його роздруковує і клеїть, мені ще не відмовляли :-)
- взимку дати коробці відстоятись вдома години три - не хапати холодні диски гарячими руками, тим паче, що вони потрапили з вологого середовища в сухе.
Всьо!
Може ще щось згадаю
(Отредактировал 22-11-2008 в 03:48 Ziggy N..)
Absolute positive!
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Последний CD, SACD, LP который я купил - Ziggy N. - 22-11-2008 03:45
|
Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)
|
|