Самые провальные, непонятные и отвратительные фильмы всех времен
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Самые провальные,непонятные и отвратительные фильмы всех времен / 08-10-2012 18:22
rostian - ну незнаю я не замітив ніяких таких вже аж сильних ляпів. можливо справа смаку і фільм вам несподобався на підсвідомому рівні . От **той що пройшов крізь вогонь** дійсно відстійно знятий . Ну на грандіозні спецефекти надіятись не прийшлось ( хоча подумайте логічно, ще 10 років тому була гра ІЛ-2 де можна було і то краще відзняти сцени повітряних боїв . просто пропустити відзняте відео через фотошоп і вдобавок маєш ТУЖ людську фізику польоту літака і доданий реалізм, а не таке бац-бац хлоп-хлоп аля сега мега драйв ) але і ігра акторів була відстій . Особливо мене добиває коли актори , водно що заточені під театр і на екрані просто переігрують . Ці лишні емоції Ооо іване а я тебе кохала ....... не реалістично дивляться . Я перед червоними вогнями дивився інший фільм з сігурні вівер і брюсом віллісом ** сред бела дня ** так там таке ж переігрування як в **тому що пройшов крізь вогонь ** . ** Ти сестра моя . Ти мій брат **- ше потрогайте друг дргуа . А червоні вогні логічно послідовний фільм . І потім виявилось що антигерой всіх обманює . Не з бухти барахти а дійсно напружено . І жанр незаїжджений і як вони шукали ці розгадки все впринципі логічно . Хоча смак справа дуже тонка .
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Самые провальные,непонятные и отвратительные фильмы всех времен - gun jack - 08-10-2012 18:22

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS