Где грань между Аудиофилом и Меломаном???
Автор Сообщение
Art1992 Не на форуме
Старожил

RE: Где грань между Аудиофилом и Меломаном??? / 12-01-2013 02:35
Я вже давно знайшов відповідь на своє запитання, тому і покинув цю гілку.

Коли я її створював, то відчував те що музика мене манить немов наркотик і я помітив у собі те, що я готовий витрачати великі гроші на музику, мене це лякало, тому я і створив цю тему у пошуку відповіді.

Тепер я знайшов відповідь для мене відповідь була такою - вся справа в людині. Люди з цього форуму своїм прикладом мені показали, що можна слухати музику без постійного бажання удосконалення тракту, Дякую Вам за це.

Музика немов вогонь - у умілих руках допоможе їжу приготувати, зробити теплою оселю і тд... а у не умілих спричинить до пожежі.
Усвідомивши це я почав тринувати свою силу волі відмовляючи собі у бажанному, і тепер можу точно сказати - я більше не аудіофіл, а меломан.

Бажаю всім знайти відповіть на ці запитанню у собі, бо всежтаки музика - це наркотик для неокріпшої волі, або принанні такою вона була для мене.
Найти все сообщения

Выразили согласие: alex0665 , shadrin65 , Ineey , Comandante , Сергій , 2010collector2010 , JLT_2011 , Maksim

Сообщения в этой теме
RE: Где грань между Аудиофилом и Меломаном??? - Art1992 - 12-01-2013 02:35

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS