Ййа худєю...
Автор Сообщение
IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Ййа худєю... / 13-03-2009 00:07
Це не матюки! Це спроба видати бажане за дійсність. Biggrin
Міг би прогавить такі дива аби впадково не зазирнув сюди (в самому кінці сторінки):
https://hi-fi-forum.net/forum/index.php?topic=9247.25
Для мене це цікаво і актуально, тому AndreyZ.S. подяка за те що поділився досвідом! Happy0144
Може ще кому цікава тема здоровенького способу життя, або є що про це сказати - нехай буде виокремлена така гілляка.
Мені, звичайно, до таких звитяг як у AndreyZ.S. далеко, але дещо в цій царині осилив.
Найголовніше - я придбав ваги! Так нічого й не змінилося б, аби, оце, два рази не поголодав. По одному дню, раз на тиждень, на воді. Полегшало і полегшав на пару кг. Відчуваєш що твоє тіло, це в основном, таки, не пузо. Biggrin Вчора голодав – сьогодні за якихось пару з лишнім годин перекидав ті нещасні 13 тон і не жжу-жжу! Biggrin Чи може то весна! Бо якось і жінки навколо погарнішали…чи шо…
…Моя Прабаба, що родилася в один день з леніним, (в смислі 22.04.1870р.) прожила в двічі довше (тобто 107років і 8місяців). Казала мені про неї баба, що вона весь вік багато проробила і ніколи багато не їла, була худа і дуже сильна. Носила від річки по троє відер води. Двоє на коромислі і одне так. А відра були ого-го!, та ще й з дерева!…
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
Ййа худєю... - IZ SELA - 13-03-2009 00:07

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS