Клуб любителей кофе
Автор Сообщение
andrijstudent Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Тернопіль
Сообщений: 135
Репутация: 91
RE: Клуб любителей кофе / 22-06-2014 01:44
Хороші виробники кави завжди після обсмаження охолоджують зерно у льоді щоб ароматичні масла не встигали випаровуватись. Свіжа кава завжди масляниста на вигляд і на смак. Після охолодження і упаковки зерно продовжує горіти в середині, тому на пачці ставлять клапан. Пересипаю з мішка в банки і тримаю в холодильнику, але коли відкриваю банку, всерівно відчуваю тиск. Тому, довго кава не стоїть, 3-4 місяці і стає гіркою.
Найти все сообщения
 
Цитировать


Сообщения в этой теме
RE: Клуб любителей кофе - andrijstudent - 22-06-2014 01:44

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS