Помогите, меня кинули!
|
Автор |
Сообщение |
7severum
Ветеран

|
RE: Помогите, меня кинули! / 16-09-2014 22:22
(19-10-2013 15:09)ФИЛИПОК писал(а): Добрый день, прошу помощи в следующем вопросе. Меня качественно развели на 1900 грн. Я хотел купить усилок в начале сентября у участника форума Nikita55 по след.объявлению:
http://hi-fidelity-forum.com/forum/thread-97189.html
Т.к. уезжал на море то решил деньги оплатить не наложенным платежом, а скинул на карту якобы его жены 03.09.13. Всегда доверял людям и они меня никогда не подводили. Потом звонил ему, он то трубку не брал, то вообще телефон выключил, но через некоторое время отзвонился, что якобы уехал в командировку и физически не смог усилок мне отправить. Потом он мне писал что готов деньги вернуть, мол только дождись из кондировки из Ростова. Вобщем ждал я месяц и только потом понял шо это развод. По номеру карты нашёл девочку и её телефон, но она говорит, что эту карту потеряла, шо не его жена, а пароль был на карточке написан. Вобщем я решил написать заяву в милицию. В банкоматах же фиксировалась рожа этого негодяя.
Отзовитесь пожалуйста, кто знает как вернуть мои кровные и кто тоже пострадал от этого мошенника!  доброго вечора. зі мною стався такий же випадок з тим же харманом 665-м)))) і та ж сама ціна і також осінь 2013р. можливо і той самий козел...я трохи розслабився і якось в перерві між роботою,бігом перевів кошти наперед. оголош. було на сландо... пишу стисло - коли я зрозумів що попав в аферу,звернувся до знайомих приватбанку,щоб дали мені дані того,кому я перевів кошти,мені дали адресу і два номери телефону,на один з яких цей засранець вже не відповідав( йому не більше 23-26 років) я йому перевів ще 10 грн на тойже рахунок.. хай думає що це означає)))підключив знайомого мєнта,він ще одного,які вже його готові були б провідати. він з Донецька.( оголошення давав нібито з іншого міста.) я сам позвонив йому і розказав по якій адресі до нього прийдуть гості,він був здивований від такої розмови))))хлопець все зрозумів,дуже просив що вишле підсилювач,бо нема грошей,але я відмовився. порадив йому занести в ближайший ломбард комп.ютер з допомогою якого він розводить людей.дав один день часу і до 16год... в 15,30 він попросив ще трошки часу.але в 16.05 гроші були в мене. добре те, що закінчується добре))))
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Помогите, меня кинули! - 7severum - 16-09-2014 22:22
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|