Продавец Great White МОШЕННИК или...
|
Автор |
Сообщение |
vasyakuk
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: Продавец Great White МОШЕННИК или... / 06-10-2014 22:57
(06-10-2014 21:12)Etranger писал(а): перечитав іще раз допис Руслана...
на моє переконання, після нього (допису) все могло бути докорінно інакше...проте шановне товариство все таки вірішило гільйотинувати...привселюдно.
шкода...і Руслана, і покупця. На моє переконання є дві речі - слова і справи. В когось вони збігаються, в когось розбігаються... Незважаючи на, як Ви кажете, гільйотинування у віртуальному просторі форуму, ніщо не заважає персонажу виконати своі обов'язки по угоді в реалі. Навіть зважаючи на те, що я опинився свого часу у схожій ситуаціі і моя точка зору заангажована, мене все одно дивують люди, які намагаються додати багатозначності ситуаціі, яку навіть жваво обговорювана персона беззаперечно сприймає доволі однозначною. Він сам себе захищає млявіше, ніж деякі на перший погляд сторонні персони намагаються захистити його
|
|
|
|
Выразили согласие: | archibald-81 , mihail , doom , t.800 , VideoKot , Deadhead , igorilla , Gravy , Comandante , Vic61 , meloman1 , Pinaevv , ryaba , Super.f88 |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Продавец Great White МОШЕННИК или... - vasyakuk - 06-10-2014 22:57
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|