Опрос: Какое почётное место в этом году на "Евровидение 2016" (Eurovision 2016) займёт наша певица Джамала Опрос закрыт. |
Первое место |
   |
8 |
24.24% |
Второе место |
   |
7 |
21.21% |
Третье место |
   |
4 |
12.12% |
Ниже третьего места |
   |
14 |
42.42% |
Евровидение 2016 (Eurovision 2016)
|
Автор |
Сообщение |
misha-svch
Ветеран

|
RE: Евровидение 2016 (Eurovision 2016) / 16-05-2016 08:37
Моя думка. Як тільки Джамала яскраво засвітилася на Юрмалі, я зразу знав, що вона рано чи пізно поїде на Євробачення і можливо там переможе. Вийшло, що пізно. Чесно кажучи я на всіх попередніх відборах не дослухував пісню до кінця, бо знав її історію, і чогось через себе пропускав. І так само песимістично був налаштований з приводу перемоги. Фінал взагалі не дивився, зранку з каналу Експресо по інформаційній стрічці узнав, що Джамалі глядачі віддали друге місце))) Ну і так добре, думаю))) А хто ж перше? Заліз в інтернет - а там Перемога! 
Так от, спочатку передивився виступи всіх. Дуже шкода австралійку - вона не в той рік попала, і минулого, і три-чотири роки вона б без проблем повезла Євробачення на зелений континент. Насправді, дуже ефектний, приємний оку і слуху виступ. З ефектом вау!
Не знаю, чого ви поляка не відзначили, я його пісню в хорошій якості пізніше скачаю і буду ще не раз дивитися і слухати! 
Ну і пісня Джамали. Навіть на початку пісні мені хотілося чи перемотати далі, чи взагалі вимкнути. Але потім! Як їй за пару хвилин вдається затягувати глядача через себе - не знаю, але це навіть більше ніж талант! Це шаманство! Я знаю про її артистизм, про діапазон і можливості її голосу, але суперово, що це оцінили глядачі і жюрі!
Команданте, я з тобою згоден, що краще б цю перемогу обміняти на мирне життя, але так, як це неможливо, то наші люди, і Джамала зокрема заслуговують на це. Браво!
І окремо, чого конкурс заполітизований, я повністю згоден з цією статтею _http://gorky-look.livejournal.com/99549.html
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Евровидение 2016 (Eurovision 2016) - misha-svch - 16-05-2016 08:37
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|