Моя новая пластинка!
Автор Сообщение
Atass Не на форуме
Ветеран

RE: Моя новая пластинка! / 14-07-2017 12:48
Приїхала ще одна величина для душі поета Party0016 В кожного меломана є свій альбом, група яка впливає на цілі періоди життя. LED ZEPPELIN III це плита знакова в моєму житті. Хтось любить 1 чи 2й ЗЕП, а я його полюбив з цього альбома. Старий друг, він зараз вже 20ть років як живе в Ізраїлі, прикупив вдало два пласта Houses of the Holy і Led Zeppelin ІІІ. Я їх на руках бачив тоді вперше, це десь рік 86й. Уявляєте як на пацанчика студента фанатіючого епохою хіпі вразив вигляд оформлення альбома. Захват) Я тоді сессію здавав, так от я на сесію як кажуть з друга печери після порції музона і на студентську лавку. Тягну білет, сідаю, на вулиці сонце світить в аудиторію...сесійний мандраж адреналіновий, а в голові бубном бумц-бумц Bron-Y-Aur StompBiggrin

Найти все сообщения

Выразили согласие: vitalijnec , Lexx200010 , viktorgurzhiy1 , Statskiy Sovetnik , ironman71 , Michel_hammer , begun , NEGRIY , Vs , lekha.alex60 , moonbeam , BARGUZYN , Сергій , stepa3000 , alex_ivanik , SomS , Outlaw , seborbon , vasisualiy , Володя , Charlez 22 , Gizer , karayan , JohnZepp , bobbox , Артишок , tashik , vinilStarPP67 , alex0665 , BoRo , jethro1803 , Yoolla

Сообщения в этой теме
RE: Моя новая пластинка! - Atass - 14-07-2017 12:48

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS