я не за релігію...бо сам вірю лише у себе та трохи у то шо було зі мною ....я за Філдософію....саме філд....як літо усі аж стогнуть за маямамі....Працюю на себе сам по собі вже 22 роки майже ....намагаюся якомога найкращє робити свою справу- чим би не займався - а я і метрологію і енергетику і КІПом- вів на машинобудівних предприємствах....і займався закупівлею установкою та налагодженням харчового та опалювального устаткування- котельні ..цехи макаронних виробів..цехи виготовлення морозива..ремонт устаткування підьомного у портах та обслуговування та ремонт мережі італійських хімчисток - та відповідати вимогам замовника....навіть жодного разу за усі ці 22 роки - ШО ПРАЦЮЮ НА СЕБЕ КОХАНОГО ТА НА МОЇХ БЛИЗЬКИХ -не мав і думки за якусь відпустку чи щє шось....працюю ..обожнюю те шо роблю і то як роблю...замовники - навзаєм...відпочівати у відпустках це рабський привілей як на мене...я щодня щогодини знаходжуся у роботі та у відпустці одночасно....латентно...для мене відпочинок це лише зміна роду діяльності....шо дивно я усе це ОБОЖНЮЮ!!! а лежати на пляжі смажити сраку та жерти бичків....та хай мене ранять...кращє вже піти по турбазі полагодити розетки та електрику з сантехникою шо страшні як жахіття. Дуже сумно шо мало встиг зробити та навчитися добрим справам....бо останні роки війни я руйнівник.Вибачайте.