|
|
Прихильникам групи АССЕРТ
|
| Автор |
Сообщение |
eddie_ead
Старожил

|
RE: Прихильникам групи АССЕРТ / 08-12-2017 20:54
(08-12-2017 17:50)accept1975 писал(а): альбоми 1994 року, 1996 року де вокалом є Удо, але за музикою і стилем взагалі не похожі на альбоми 1979-1986 року, це чий проект всіх музикантів разом, чи якогось окремого?
Група Ассерт ніколи не була комерційною, а ні в період її розквіту, а ні після воз'єднання в 2009 році, коли вокалом став Марк Торнілло! Порівнювати старий Ассерт з Удо і новий із Торнілло взагалі недоцільно, бо вокали зовсім різні. Але з приходом Торнілло в 2009 році і випуску альбому в 2010 році група зайняла всюди перше місце у хіт-парадах різних країн. До речі, такого успіху, як з випуском альбому 2010 року, на думку експертів група не мала такого успіху, коли в ній був Удо до 1986 року, а також після 1993 року! Звичайно, що альбом 2010 року писався під нового вокала, який зі своїм приходом вніс щось нове в музику Ассерт, чого не було раніше ні з Удо, а ні з Девідом Ріс!
Більш того, Ассерт зараз має набагато більший успіх, а ніж УДо зі своїм проектом "Діркшнайдер", чи без нього! Навіть, якщо б випадково в групу повернувся Удо, то я сумніваюсь, що група випустить, якийсь достойний альбом по причині, що Удо старається після 1997 року грати більш потужніше, а група Ассерт (Хоффманн, Балтес і Торнілло) -- мелодійніше. Саме по одній із причин група і розпалась в 1986 році!
Як на мене, краще хай група випускає альбоми з новим вокалом, рухається вперед їздить із концертами, а ніж її взагалі немає! Чесно кажучи, я вже звик до Торнілло і до його голосу, а музику, яку грає зараз Ассерт мене набагато більш влаштовує, ніж те, що грає сьогодні Удо із своєю групою, чи проектом "Діркшнайдер"
саунд на 94 и 96 определяли Вольф и Питер. Это очень заметно на 96 - те вещи, которые написали Хоффман/Бальтес - звучат по-новому, те, которые написали Диркшнайдер/Кауфман - по-старому. Не на 100% конечно но заметна разница.
Есть там такая вещь - Run through the Night - она легко могла бы быть на Balls to the Wall, например.
А то, что у Accept места в хит-парадах выше, чем в 80-е, объясняется просто: в мире в 21 веке люди гораздо меньше платят за музыку, большинство слушают в нете, металлисты, и прочие рокеры имеют намного более лояльную аудиторию, поэтому они меньше пострадали от этого, чем попса. Поэтому, у всех рокеров места в чартах в 21 веке повысились - конкуренция со стороны попсы упала. Вместе с тем, абсолютное количество продаваемых копий дисков упало у всех.
Лично мне очень нравятся и все 4 Acсept с Торнилло, и 2 последних альбома UDO.
(Отредактировал 08-12-2017 в 20:59 eddie_ead.)
|
|
|
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Прихильникам групи АССЕРТ - eddie_ead - 08-12-2017 20:54
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|

|