"Богемна Рапсодія" та Фредді.
Автор Сообщение
misha-svch Не на форуме
Ветеран

RE: "Богемна Рапсодія" та Фредді. / 20-01-2019 13:12
Не було можливості сходити в кіно, коли воно йшло у нас. Довго чекав, поки з’явиться на торентах, але вже є в онлайні. От і подивився.
Я іноді, як затятий матеріаліст, гоню на богомільних, ну а вони, звісно на мене ображаються, хоч я і приводжу їм вбивчі і неспростовні аргументи.
Щось подібне я відчув по відношенню до себе, коли дивився цей фільм. Фреді для мене, як святий. А тут його опошлили. Дійсно, пройшлися по верхам і бестолково. Непогана пародія вийшла.
Хто скаже, що треба було дивитися в кінотеатрі, то я дивився документальний фільм ВВС про Qween на цьому ж телевізорі, і був у захваті!
Як вже автори назвали фільм Богемною Рапсодією, то можна було б хоча одну цю пісню нормально розкрутити, її історію написання а потім дуже цікаву історію розкрутки.
Кінець фільма, звичайно ж епічний, хепіендний. Із-за цього всі кипятком і пісяють від нього.
Проте кінець життя Фреді хоч і був трагічний, але не менш цікавий.
Проте я дуже радий, що знову привернули увагу до цієї фантастичної групи, а дехто і вперше почув про неї і полюбив!
П.с. Між іншим, назва групи Qween перекладається зовсім не як королева Biggrin
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: "Богемна Рапсодія" та Фредді. - misha-svch - 20-01-2019 13:12
RE: - alexo - 03-02-2019, 16:43
RE: - genya220283 - 06-02-2019, 03:29

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS