"Богемна Рапсодія" та Фредді.
|
Автор |
Сообщение |
misha-svch
Ветеран

|
RE: "Богемна Рапсодія" та Фредді. / 02-02-2019 10:21
vitalijnec, особисто я обговорюю фільм, який мені не сподобався. Групу Queen, яку я обожнюю і особисто Фреді Мерк’юрі. Я богомільним завжди кажу, оживіть мені Джона Леннона і Фреді Меркюрі, і я повірю у вашого бога і стану найпалкішим вашим послідовникам.
А сексуальна орієнтація людей для мене не мала ніколи ніякого значення. У мене був друг гей, надзвичайно талановита і хороша людина.
Ще розкажу одну історію.
Одного разу Конфуцій захотів навчитися грати на музичному інструменті цинь. От він грав цілими днями, причому одну й ту ж мелодію. Тиждень грає, місяць, далі грає. Учні кажуть йому, вчитель, ну трохи дістала ваша музика. Чому ви граєте одну й ту ж пісню весь час ось уже кілька місяців?
Конфуцій відповів: Я хочу пізнати цю пісню так глибоко, щоб побачити кінчики на віях автора цієї пісні.
Так от, я особисто, як і багато любителів групи Queen, пізнали їх, досить досконально. А автори фільму пройшлися по верхам, вони раніше погано знали їх творчість. Хто слабо знав групу, для них є ефект Вау, бо показали зовсім іншу, придуману групу. А я побачив тільки пародію.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: "Богемна Рапсодія" та Фредді. - misha-svch - 02-02-2019 10:21
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|