Японский кухонный нож
Автор Сообщение
andrijstudent Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Тернопіль
Сообщений: 135
Репутация: 91
RE: Японский кухонный нож / 12-10-2019 22:12
Користуюсь японськими ножами давно і сам заточую.
"дамаск" - це для краси, якщо готові доплатити
Є такий сайт: https://japanesechefsknife.com
Доставка 7 дол.
Для першого ножа рекомендую:
KAGAYAKI CarboNext (ES) Series, заточку вибирати під свою руку на одну сторону,
або Gyuto (240 mm) або Santoku (180 mm)
З часом зрозумієте, що ніж має бути довгий, ідеально 240 мм, щоб різати за один раз. Так званий "clean cut"
"Для душі" рекомендую будь-який з вуглецевої сталі Shirogami, Aogami або Super Aogami, конструкція: суцільний або San Mai (де тільки серцевина з вуглецевої сталі)
Для заточки:
https://www.edgeproinc.com/
Також передивитись на youtube як користуватись і точити.
На фото Hiromoto Aogami Super, Moritaka Aogami Super, Konosuke Shirogami

           
Найти все сообщения
 
Цитировать
 Выразили согласие: konrats , artshop


Сообщения в этой теме
RE: Японский кухонный нож - andrijstudent - 12-10-2019 22:12

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 17 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS