Служба экспресс-доставки "Новая почта"
|
Автор |
Сообщение |
stanley60
Ветеран
|
RE: Служба экспресс-доставки "Новая почта" / 14-11-2019 15:40
(14-11-2019 14:28)voivod писал(а): ....
У меня с пол-сотни предметов на продаже и более 5-ти лет аккаунт. Не знаю, кем нужно быть...
На жаль, це не панацея, бо й такі акаунти зламують і крадуть. Недавно мав з таким справу. Вів переписку, і продавець навіть спочатку погодився зробити додаткові фото, але я так і не дочекався їх. Тоді натиснув кнопку про ОЛХ доставку - і -- о чудо!!! Через півгодини той акаунт (зреєстрований з 2015 року, до слова, і де було ще десь 15 інших предметів) -- було безслідно видалено!
З іншого боку, влітку купив досить недешеву річ, і хоч жінка, з якою контактував, сама пропонувала наложку, я сам наполіг перевести їй вартість, а НП заплатив лише за пересилку товару, зекономивши майже 150 грн на пересилці грошей НП. Правда, перед тим вона люб'язно надіслала і додаткові фото, і мав з нею дуже приємну розмову телефоном, в якій вона запропонувала вживу через Вайбер продемонструвати роботу.
Роблю покупки регулярно, інколи 3-4 рази на місяць. В кожному випадку все вирішується тільки індивідуально за взаємною згодою і задоволенням. "Стрьомні" пропозиції стараюся обходити стороною.
(Отредактировал 14-11-2019 в 15:42 stanley60.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Служба экспресс-доставки "Новая почта" - stanley60 - 14-11-2019 15:40
|
Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)
|
|