Кредитные карты и кредиты.
|
Автор |
Сообщение |
vsedobre
Учу Правила
|
RE: Кредитные карты и кредиты. / 29-01-2020 15:28
Я на правах ТС вискажуся тут свої думки, через рік після створення теми.
1) Розміщуючи депозит - ми ніц не заробляєм, ми лише намагаємося зберегти купівельну спроможність грошей, яку з'їдає інфляція.
2) ВСІ споживчі кредити то ЗЛО! І не важливо, чи то на Айфон, макарони, ковбасу чи житло!
Жити треба по можливості. Якщо маєш 10 грн в кашені, то купи 2 яйця, пів булки хліба - їж і думай як заробити більше, а не брати в кредит ковбасу та червону рибу.
Вже загально деведений факт, що іпотека це рабство, що вигідніше орендувати житло, ніж натягувати на себе таке ярмо.
3) Ці всі безвідсоткові пільгові періоди - то замануха, з якою треба бути дуже обережним і уважним.
Тепер мої особисті спостереження. Я багато років користувався кредитними коштами при розрахунках в магазинах, а в кінці місяця з з/а гасив кредит. Але я витрачав ЧУЖІ гроші, а свої я віддаю десь там колись! Мозок штука хитра і часто дії не раціонально. А ці всі маркетологи, які солодкі непотрібні батончики ставлять біля каси, а хліб і молоко ховають біс зна де - мають і роблять купа дослідження, як ми поводимо себе, як споживачі. Просто як над лабораторними крисами
Тому я позакривав свої кредитні ліміти, закинув на карту позитивний баланс (є % на залишок) і користуюся СВОЇМИ грошима. Скажу 100% що я витрачати став менше. Бо купую більше те що реально треба, а не "хай буде".
Мої фінансові дослідження тривають далі
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Кредитные карты и кредиты. - vsedobre - 29-01-2020 15:28
|
Пользователи просматривают эту тему: 24 Гость(ей)
|
|