|
|
В. Высоцкий
|
| Автор |
Сообщение |
4ward
Ветеран

|
RE: В. Высоцкий / 01-02-2020 10:54
Коментар був відповіддю на позицію gene_d
Цитата:в Париже он никому из французов был не нужен - он был популярен только на Родине, и прекрасно это понимал... поэтому всегда возвращался.
в отличие от своего друга Михаила Шемякина.. Запитання полягає у слідуючому:
Через духовний ріст у Ашрамі, людина стає непристосованою до життя в іншому місці? Чи то є інакше: живучи вдома, людина стає непристосованою до життя в Ашрамі?
Цитата:Вы наверняка слышали про т. н. утиный тест, то есть тест на очевидность. "Если нечто выглядит как утка, плавает как утка и крякает как утка, то это, вероятно, и есть утка." не думаю, що тут треба говорити про очевидність в такому ключі. Хоча для декого, для якоїсь частинки публіки, це може бути стосовне саме так, як Ви описали.
(01-02-2020 09:15)Don Cornelius писал(а): Я, в отличии от большинства здесь присутствующих, не идеализирую Высоцкого и отношусь к нему как самому обыкновенному человеку. А факты о нем лишь подтверждают то, что таковым он и был - со всеми своими грехами.
І я про те ж. Всі люди мають недоліки. Отже: він був настільки крихкий, що від погляду на свою потрібність тут, а не там (в Парижі), він розсипався?
про "просто популярний":
Цитата:Он да был хороший популярный поэт и писал отличные песни, хороший актёр. Какими ещё тайными знаниями он владел? Он не принадлежал к категории великих. Он был просто популярный в СССР. Звичайними знаннями, через що і був популярний. Популярність - це не лише частина успіху в орієнтованих на людей сферах (таких як управління, політика та розваги). Це і важлива частина багатьох систем особистої цінності (кожного конкретного слухача).
(Отредактировал 01-02-2020 в 11:40 4ward.)
Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
| Сообщения в этой теме |
RE: В. Высоцкий - 4ward - 01-02-2020 10:54
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|