Фильмы основанные на реальных событиях [True story]
Автор Сообщение
IMB Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Leopolis
Сообщений: 113
Репутация: 45
RE: Фильмы основанные на реальных событиях [True story] / 07-09-2020 22:11
(01-09-2020 18:12)moonbeam писал(а):  Чтобы идентифицировать этого великого актера, лучше назвать несколько его более знаменитых работ: "Однажды на диком западе", "Джулия" или "Вся президентская рать" (за две последние он получил по "Оскару")
Частково згідний, бо тут йдеться не про індетифікацію акторів, а про фільми. Погодьтесь, циклон і ураган більш тотожні, як слова так і стихії ніж циклон і рать. Ворог держави привів як один з останніх його фільмів. Також вдячний Вам, що навели фільм «Вся президентська рать» бо в ньому зіграв і Дастін Гоффман (Крамер проти Крамера -оскар, Тутсі). Але мені він більше сподобався у маловідомому фільмі «Марафонець». Як йду до зубного, то зразу цей фільм згадується.
Як кажуть: ”На колір і смак товариш не всяк”, а також А.Макаревич:
”Каждый, право, имеет право на то, что слева и то, что справа…”
Інколи перегляд фільму міняє градацію жанрів фільмів. Як наприклад:
фільм "Секта Кво" (теж заснований на реальних подіях)
Це дійсно еротична драма. Після цього фільму, фільм «Останнє танго в Парижі» можна трактувати як порно-еротична драма, а фільм «Казанова Фелліні» - вульгарне порно.

До речі: В 1986р польське телебачення (ПТ) повідомило, що по чисельним заявкам глядачів буде повтор фільму «Останнє танго в Парижі». В цей час до нас приїхали три розробника з ЦКБ «Алмаз» відносно С300 (ми їм забили класного гвоздя, що аж цілий місяць мусолили проблему і в кінці кінців прийняли наш варіант рішення, що забезпечив стабільну роботу). Тож ми їм сказали, що сьогодні вночі будуть показувати цей фільм. Фільм не показали, а хлопці прийшли забухані, невиспані і з претензіями, а де ж фільм.
Найти все сообщения
 
Цитировать


Сообщения в этой теме
RE: Фильмы основанные на реальных событиях [True story] - IMB - 07-09-2020 22:11

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS