Японский кухонный нож
|
Автор |
Сообщение |
konrats
Ветеран
    
Откуда: Ukraine
Сообщений: 1 982
Репутация: 242
|
RE: Японский кухонный нож / 24-05-2021 09:41
Samurai- це Китай. По ціні -якості класні Tojiro із сталі VG10. Як для мене достатньо 2 ножи - поварський і для чистки овочів. Або ще якийсь, для філе, наприклад.Своїм F-503 сантоку задоволений, але краще взяв би саме поварський. У комфі звичайні нерж.ножики, вибирати можна по рукояті, бо є, що при падінні розлітаються на лезо і балансир і поварські ножі важкі і довсті, у Gipfel серії Vilmarin (китайська німеччина, або німецький китай) дуже зручна рукоять, вони випустили легший поварський ніж, але чомусь у кумів його часто заточую, може багато м'яса ріжуть... На профсайтах про зброю і амуніцію можна знайти по прийнятній ціні японців. Заточним користуюсь Lansky набором, нормально.
__https://reibert.info/threads/japonskie-kuxonnye-nozhi-tojiro.538812/
Знайомий там у нього брав углєродку, бо фанат. От з нею треба обережно, і витирати,і змащувати
Підставки є схожі на стакани з пластиковими стрічками всередині, в ці стрічки вставляють ножи, так їх куплюти не треба - засорюються і волога не виходить, або ретельно ножі витирати. Жінки це не роблять
(Отредактировал 24-05-2021 в 10:27 konrats.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Японский кухонный нож - konrats - 24-05-2021 09:41
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|

|