Стабилизатор для дома.
Автор Сообщение
wow_w Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Львів
Сообщений: 268
Репутация: 37
RE: Стабилизатор для дома. / 29-10-2021 16:22
Форум електриків прямо)
То став то не став... цікавий персонаж. Реле бачиш йому не захищає від короткого.
Взагалі від короткого захищає автоматичний вимикач, і це прописано в інструкції до Зубра (що його потрібно захищати автоматичним вимикачем). Зубр це реле яке вимикає живлення при виході за межі від встановленого в налаштуваннях.
Так дешевий, так китай, фішка якраз в тому, що здохло викинув і всі проблеми з Зубром, але для чого викидати там 5 років гарантії дають, якщо купувати по гарантії.
Якщо не брак, то працювати буде.
Щодо дугогасіння і прочої білібути, що пише персонаж вище, по всім допускам зубр 63а, достатній для виконання своїх функцій при таких токах. Якщо у Вас токи вищі то реалізовують через відповідний контактор.
Не спішіть бігти у купувати те, що Вам нарадили)
Бо тут форум дуже мудрих радників) Один сидів чекав поки відгорає ноль в його будинку і чекав чи згорить, щось у сусідів чи, ні. Він Вам точно все вірно підкаже Grin
===========================
Для початку потрібно зрозуміти причину чому напруга вище чи нижче. Якщо три фази, то чи по всіх фазах ідуть скачки напруги чи проблема по одній фазі. Три стабізатори будуть більш цікаві в плані надійності.
Найти все сообщения
 
Цитировать
 Выразили согласие: gavrilka72


Сообщения в этой теме
RE: Стабилизатор для дома. - wow_w - 29-10-2021 16:22

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS