(11-07-2022 13:50)yurchello1969 писал(а): Потому что она сама по себе скучная.
Скажіть, будь ласка, як саме слухали цифру? Де був контент, якій носій, онлайн, локал нетворк, "твєрдотєл", жорсткий диск, флешка?
Що було плеєром, що ЦАПом? Які кабелі використовувались?
Я не клон Василія, все нормально, про кабелі можна ігнорувати (хоч це і важливо).

Проте відгуки про сумну, неживу цифру "трішки" безпідставні.
yurchello1969, про Ваш власний досвід не знаю, ніякого нападу, пишу на позитиві.
Проте, зазвичай, про сумну цифру пишуть ті, хто воткнув жорсткий диск в мережевий плеєр тіпа Піонер 50 і на все життя засмутився.
Тут питань багато до таких людей, наприклад навіщо тикати жорсткий диск до мережевого плеєра?! Але так багато хто робить....
artshop. Ваш відгук теж трішки дивний. Особливо про необхідність витратити купу тисяч доларів на вініл. Є приклади серед систем форумчан, де непоганий результат було досягнуто за ціну до тисячі доларів. При цьому вініл чудово живе поряд з цифровим трактом, як окреме джерело певного контенту та культури споживання цього контенту.
Якщо в темі червоного вина. Слухати записи 70х років на цифрі, це як налити Шато Дюзак 1976 року в пластиковий стакан...
ЗІ.: По темі ІМХО. На сьогодення побудувати за мінімальну ціну, як ми кажемо, музикальний, живий звук з вовлікатором дешевше всього на СД. Бо СД плеер дуже завершений та самодостатній прилад. Вініл трішки дорожче буде і потрібно більше знань та возні з контентом. Думаю саме габаритність контенту, платівки, робить вініл не таким привабливим в плані зручності.
Ну а цифру змусити грати м'яко, не різко, розслаблено... ой ну от на це потрібно чимало грошей.