Куплю AV-ресівер
Автор Сообщение
Rostyslav Не на форуме
Участник
**

RE: Куплю недорогий AV-ресівер (залишок від апгрейду) / 20-02-2012 12:18
(18-02-2012 23:17)вален писал(а):  Можу пропонувати ресівер Кембрідж Аудіо 540-в ідеальному стані з документами і упаковкою.Дуже музикальний апарат.Продаю в звязку переходу на HD формат.Без торгу продаю за 1600гр-дуже дешево.В ресивері тороедальний трансформатор всі клеми позолочені-звук шикарний.т.0965929177.
Дякую за пропозицію, але трохи не підходить. Ресівер дійсно хороший, та й ціна ЗА НЬОГО ніби не погана. Однак я не скористаюся з його можливостей при моїй акустиці. Та й 200 у.о. за вживаний ресівер для МОЇХ СКРОМНИХ ПОТРЕБ трохи забагато.

(20-02-2012 07:16)AviaLaborant писал(а):  Продам AV-ресивер Yahaha RX-V730RDS.
Внешнее состояние - 5-. Техническое - 5. Комплектация - ресивер как таковой, пульт ДУ, АМ-антенна, упаковка.
ЦЕНА - 2500 ГРН.
...
Бонус для покупателя - DVD плеер Yamaha DVD-S557.
Внешнее состояние - 5-. Техническое - 5-. Комплектация - DVD плеер как таковой, пульт ДУ, упаковка.
Техника находится в Донецке, упакована и готова к отправке покупателю.
Возможна оплата наложенным платежом.

donetskauto@rambler.ru
O5O 563 75 78
Дмитрий.
Дякую за пропозицію, але трохи дорогувато ДЛЯ МЕНЕ за вживаний ресівер 310 у.о. (я для себе 390 у.о. за нову Ямаху з гарантією затискаюWink ), а ДВД в мене ВЖЕ Є - Самсунг правда, але за те керується одним пультом з ТВ та й ніби непоганий.
(Отредактировал 20-02-2012 в 12:24 Rostyslav.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Куплю недорогий AV-ресівер (залишок від апгрейду) - Rostyslav - 20-02-2012 12:18

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS