ДВД как транспорт ?
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: ДВД как транспорт ? / 23-02-2012 17:20
Доречі ресівер ше пів біди . Якшо вас влаштовує наявність тих кодеків які він має . Не нова модель не спорю . Але вище 1000 значить не середній клас . Попробуйте змінити АС . Хоча я не розумію чого з мішинами було також фігово . От з МА зрозуміло . Вони вплоть до голд серії металічні . Попробуйте до когось напроситись в гості з своїм ресівером . І послухати на інших АС . Я наоборот любив завжди ямаху . Думаю тут справа шо комплект не зігрався . Сама по собі ямаха не може давати аж такого ужасного результату . Є доля імовірності шо ДВД не дає правильного звуку . Змініть його СД програвачем . Буде краще якщо слухаєте СД ДА . Цебто звичайні СД . Хоча з цапом звучить не гірше за СД . Але ви за 500 уе тіки цап купите а ситуацію кардинально він не виправить . Шо б не розпорошувати бютжет . Беріть СД не дорогий . Шоб покористуватись і викинути як то кажуть . І починайте підбирати АС .
Тобто по пунктах шо б можна було підкорегувати .
1. Поїдьте до когось в гості з підсилювачем . Послухайте ямаху на нормальних АС . Більш чим впевнений шо причина не в ній . Так вона жорсткувато звучить але врахуйте шо є багато колонок яким такий пинок під зад тіки краще . Якшо ж і на інших колонках ямаха не зазвучить тоді ....... . Продавайте
2. Ваші АС дуже низького рівня . Будуть фігово грати на любому підсилювачі . Змініть їх в першу чергу . Але після того як відкинете ресівер .
3. Докупіть Сд за гривень 300 шо б був вам для дослідів зі звуком . Не раджу докупити цап до вашого ДВД бо у вас крім цапу край не початий роботи а він сам коштує як ваш бютжет . А от сд зараз не в моді і слухайте на ньому зато точно будете знати шо він грає . Хоч і посередньо але я не чув ше СД який би грав гірше за ДВД . Потім на крайняк за ті ж гроші і продасте .
Аркам діва для Монітор Аудіо БР ? Який в цьому толк ? Якшо МА звучать самі по собі МЕТАЛІЧНО і акрамом або маранцом тут нічого не виправиш . Добре шо шнурки ніхто не порадив .
Тому і радять на форумі - беріть Б/у шо б дешевше вийшло . А то потратили 1000 а получили звук який реально коштує доларів 300 .
На майбутнє шукайте АС шо б піщалка була не метал а ШОВК . Вони тоді натурально будуть грати . А всі АС з металевою піщалкою мають металевий привкус . Навіть мої . Але в меншій степені . Тобто терпимо .
Вроді і в середині не пустий

(Отредактировал 23-02-2012 в 17:44 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Comandante , Нытик

Сообщения в этой теме
RE: ДВД как транспорт ? - gun jack - 23-02-2012 17:20

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS