ось надибав сд-ром acer 652p-072 десь 2000 року
читає тільки сд-да ,сд текст, відео сд
мп3 не бачить,аві теж
є вихід на навушники з регулюванням гучності
кнопка стоп та перемотка вперед на трек
вихід аналог та цифра
чи вийде щось з нього?
наприклад цифру пустити на technics sl- p 210 року 1986(на ньому голова вирвана)
чи він і без цього буде не гірше,якщо аналог зразу на підсилювач?
Я вообще не живу жизнью. Жить жизнью грустно: работа-дом, работа-могила... Я живу в заповедном мире моих снов.
https://sites.google.com/view/svetlanatverdohlebartroom
та я в навушниках його сьогодні слухав
живлення брав з компа
по звуку начебто не гірше чим вбудована в комп реалтек з фубаром
але навушники бюджетні,тому якість звуку оцінити не можу
----------------
зараз пробував живлення з двд плеера подати -- не працює, мощі замало
буду відновлювати старий блок живлення з компа-вже знайшов мост пробитий по мінусу
PBL405 називається 600V , 4A
так
ще пробитий транзистор с 4106
такого не знайшов
тимчасово впаяв 2 шт. 13005 з енергозберігаючої лампи
сьогодні слухав через підсилювач
без порівняння-звук інший,більш детальний
завтра може буду порівнювати з двд плеєром
диск напишу тільки
я такий девайс підключав до живлення через звичайний транс на 12в та приблизно 1,5А (а може менше). 12 вольт отримував просто через діодний міст та звідти уже паралельно 5в через кр142.. працювало так що думаю немає потреби мучити звичайний комповий блок
(10-01-2014 09:43)dent писал(а): я такий девайс підключав до живлення через звичайний транс на 12в та приблизно 1,5А (а може менше). 12 вольт отримував просто через діодний міст та звідти уже паралельно 5в через кр142.. працювало так що думаю немає потреби мучити звичайний комповий блок
я його вже полагодив
не знаю,чи вистачило б йому 1,5А
тому що живлення від ДВД було замало
Сама идея годится лишь для использовании такого привода и усилителя ему же подобного в гаражных условиях.
Если есть нормальный БП на 12 В, то его вполне достаточно, для запитки такого привода. Достаточно Крен или ЛМ 5-ти вольтовый стабилизатор добавить для питания цепи 5В. Только его (стабилизатор) надо будет на нормальный радиатор установить, там хороший нагрев будет во время работы аппарата.
Всё же - чудо звука нет от привода. И помнится мне, что были слышны щелчки при переключении трека. У Вас такого не наблюдается?