Cannibal Corpse
|
Автор |
Сообщение |
powercord
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
Gizer
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: Cannibal Coprse / 18-01-2014 20:48
(17-01-2014 23:24)windir писал(а): Это по тому, что выкладывать сканы, этого мало, нужно еще и слушать. Вот по чему то уверен почти на все 100%, что Gizer ну ни как не является поклонником ВИА "Труп Каннибала".
не шанувальник,але інколи послухати можна
мені з всієї такої музики подобаться тільки Рутс(бладі), а інше десь на мп3 є-цього вистачає
більше подобається треш,а ще більше хард,ну а більше-більшого бітли ![Wink Wink](/images/Smileys/wink.gif)
так що це не зовсім моє,але поважаю,інколи зустрічається щось нове-слухаю
Paranoidandroid.
Игнорируемых пользователей: 11.
|
|
|
|
windir
Ветеран
|
RE: Cannibal Coprse / 18-01-2014 22:51
(18-01-2014 20:48)Gizer писал(а): більше подобається треш,а ще більше хард,ну а більше-більшого бітли ![Wink Wink](/images/Smileys/wink.gif)
так що це не зовсім моє,але поважаю,інколи зустрічається щось нове-слухаю А что из трэша нравится? Сообщите если не тяжело, впрочем я не настаиваю. Только не пишите, что нравится Slayer, Kreator и тд, это через чур банально, если что то еще из трэша не напрягает, ознакомьте, интересно было бы почитать.
|
|
|
|
|
Gizer
Ветеран
|
RE: Cannibal Coprse / 18-01-2014 23:15
ну,, в Слеєра подобається тільки альбом каверів
Крієйтор якось пройшов повз мене
Металіка тільки 86 і останній
пара альбомів Коррозії конформіті, правда,їх трешерами не вважають
дещо в Тестамента
а ось в Мастейна багато подобається(майже все) ![Wink Wink](/images/Smileys/wink.gif)
------------
а нових груп навіть не знаю
(Отредактировал 18-01-2014 в 23:17 Gizer.)
Paranoidandroid.
|
|
|
|
|
|
|
|
sergiyko
Учу Правила
|
|
|
|
Gizer
Ветеран
|
RE: Cannibal Coprse / 19-01-2014 01:09
(19-01-2014 00:50)Sabretooth писал(а): Честно говоря Мастейн худшее из всего перечисленного в этой теме. Музыка бывает местами более менее, но все сразу портит его вокал. так,специфічний вокал
але чудово підходить до таких пісень як .Holy Wars або та ж symphony of destruction
мені ось не дуже подобається голос раннього Хетфілда
а Беладони з Арайєй й подавно
а з канібальської музики може тільки голоса Кавалєри з Шульдінером подобаються
і це гарно,що ми різні,та в нас різні смаки
тому і музики гарної так багато
(19-01-2014 01:07)sergiyko писал(а): Помилка в назві теми - Cannibal Coprse дійсно
ну то все одно зрозуміло,про що йдеться
(Отредактировал 19-01-2014 в 01:11 Gizer.)
Paranoidandroid.
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|