1. Пара 6L6 GA Sinvanya Made in USA. Скляний балон, чорні аноди, зелене маркування. б.в. Працювали пів року. Параметри відповідають режимам на 100%. По гучності і по тональності звучать однаково - 550 грн.
2. Пара 6L6 RCA Made in USA. Металевий балон, б.в. Працювали у мене декілька вечорів. Параметри відповідають режимам на 100%. По гучності і по тональності звучать однаково - 450 грн.
3. Пара 6V6 RCA Made in USA. Металевий балон, б.в. Працювали у мене декілька вечорів. Параметри відповідають режимам на 100%. По гучності і по тональності звучать однаково - 350 грн.
4. Пара EL11 RFT Made in Germany. Скляний балон, Нові. Працювали у мене один вечір. Параметри відповідають режимам на 100%. По гучності і по тональності звучать однаково - 550 грн.
Відправлю по Україні ПН.
Контакти: особисті повідомлення, nemo-one@ukr.net
3. Пара 6V6 RCA Made in USA. Металевий балон, б.в. Працювали у мене декілька вечорів. Параметри відповідають режимам на 100%. По гучності і по тональності звучать однаково - 300 грн.
4. Пара EL11 RFT Made in Germany. Скляний балон, Нові. Працювали у мене один вечір. Параметри відповідають режимам на 100%. По гучності і по тональності звучать однаково - 530 грн.
3. Пара 6V6 RCA Made in USA. Металевий балон, б.в. Працювали у мене декілька вечорів. Параметри відповідають режимам на 100%. По гучності і по тональності звучать однаково.