хочеться не розчаруватися коли хтось з легенд (можна сказати) які з 1966 року у Slade, не приїде !
почути в живу орденоносця Британської Імперії,Сера Нодварда Холдерширського залишаєтьсь у мріях.
(05-11-2018 10:42)runwild писал(а): Уважаемые жители Киева!
Отпишитесь завтра после концерта SLADE!
Сомневаюсь, идти или нет в Одессе 7-го!
а шо ж зря сомневаться - перед любым концертом накатили для подстраховки двойную свою РИТУАЛЬНУЮ (как у ДвойниПигсов ) норму - и ваще всё нормал палюбому
кстати , хотел спросить у больших фэнов SLADE :
на какую слэйдовскую похожа эта? кто у кого позаимствовал?
(05-11-2018 11:57)NOMAD9 писал(а): а шо ж зря сомневаться - перед любым концертом накатили для подстраховки двойную свою РИТУАЛЬНУЮ (как у ДвойниПигсов ) норму - и ваще всё нормал палюбому
кстати , хотел спросить у больших фэнов SLADE :
на какую слэйдовскую похожа эта? кто у кого позаимствовал?
Тут виникає зустрічне питання ( не тому що "...за державу обидно ")до знавця металу ,на яку річ Motorhead подібна ця і хто у кого здер ?
Суспільство абсолютно не хвилює ваша самооцінка.
Білл Гейтс
(05-11-2018 13:37)vitalijnec писал(а): Тут виникає зустрічне питання ( не тому що "...за державу обидно ")до знавця металу ,на яку річ Motorhead подібна ця і хто у кого здер ?
хз по стилю - как ранний смешной SWEET+ BEACH BOYS +из соседней комнаты доносится SLADE
Но подобных моторовских песен шото не помню - но я ж не большой их фэн! Крохотнейшие параллели - ну , может, только с “Please Don't Touch“ или “Emergency“ , и то...
................................................................................................................................
Ну так всё-таки, про аббавскую “Rock Me“ : стиль, мелодия, мужской вокал - много чего - “а ля Слэйд“ . Tак есть у Слэйд аналоги этой вещи ?
Мене тішать Ваші паралелі хоть і крихінійші ...
Не є фанотом ні АBBA ні Slade,хоча у свій час , Slade був серед улюбленців..., але аналоги мені не відомі,а Вам ?
Білл Гейтс
(05-11-2018 16:02)vitalijnec писал(а): Не є фанотом ні АBBA ні Slade,хоча у свій час , Slade був серед улюбленців..., але аналоги мені не відомі,а Вам ?
мені? -ні,
тому я про те питав саме у великих фенів SLADE .
.....................................................................................................................
в Праге десять дней назад на концерте SLADE были такие вещи:
Intro (instrumental)
Gudbuy T'Jane
Take Me Bak 'Ome
Look Wot You Dun
Everyday
Coz I Luv You
Run Runaway
How Does It Feel?
In for a Penny
My Friend Stan
Far Far Away
My Baby Left Me (Arthur “Big Boy” Crudup cover)
Mama Weer All Crazee Now
Get Down Get With It (Bobby Marchan cover)
My Oh My
Cum On Feel the Noize
Merry Xmas Everybody
Виповнюється 45 років виступу, легендарних Slade у Сан Франциску
Зал «Вінтерленд», який часто називають «Вінтерленд Арена», був старовинним катком та льодовим майданчиком в 5400 місць у Сан-Франциско, Каліфорнія.
Перелік музикантів, які грали там, включали Брюса Спрінгстіна, The Rolling Stones, Queen, Cream, The Doors, Джимі Хендрікса, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Styx, Allman Brothers Band, The Grateful Dead, Jfferson Airplane, Humble Pie, Deep Purple і Slade , останні (в даному випадку) просувати свій альбом Flame , хоча раніше вони з'являлися там 5 червня 1973 року .
Вінтерленд був знесений у 1985 році
Slade мав найбільший комерційний успіх між 1972 і 1974 роками,але це шоу, показує, що вони все ще були популярними в Америці і у 1975 році.
Білл Гейтс
(04-04-2020 23:10)JohnZepp писал(а): Віктор, від щирого серця вітаю появу після перерви!
Ну і Слейд .... він назавжди!
Звичайно, що назавжди. Згадаймо як ми біснигувалися на початку 70-х рр., коли були студентами Жодне студ.Парті без Слейдів неможливо було собі просто уявити.
Віктор прийми i вiд мене вiтання!!!
Я и сейчас периодически загружаю на лоток CD "Nobody's Fools" и с удовольствием слушаю, а на даче лежит ещё тот в 1977 г. купленный,...запииилянный
А первым, был купленый в 1975 за тридцатку, подпиляный Slade Alive!
И да, не далее как вчера... Happy birthday DAVE HILL (April 4, 1946)
Замечательная группа.
Каждая песня уникальна и жива и сегодня.
При всей простоте мощнейшая энергетика и сильная подача.
Мое увлечение музыкой началось в те же годы ,
в т.ч., с югославского Slayed? у приятеля на Аккорде и
Mama Weer All Crazee Now из него же по ВВС в Музыке для танцев.
Alive! это вообще что-то!
Кроме первых альбомов очень люблю
альбом 1981 года Till Deaf Do Us Part.
Спасибо за каждую ноту.
Дейва с днем рождения!