Як регулювати швидкість магнітофону?
Автор Сообщение
tovstyi Не на форуме
Старожил

Як регулювати швидкість магнітофону? / 06-05-2015 15:47
Підкажіть, хто знає, в мене магнітофон Akai 4000mkII, коли я на нього щось записую, то відчутня зміна темпу треків. Наприклад на цифрі 5хв, на магнітофоні буде 4:55, ніби дрібниця, але міняється звучання, та і взагалі, не повинно ж такого бути. Від чого це залежить? Від плівки, струму (ток), магнітофону?
Буду дуже вдячний. Писав на BASF і пробував на Свема, але другий варіант то ще гірше. Знайомі радили купили плівку ширшу М3 Mastering Tape. Що скажете?
Найти все сообщения

pasha9023 Не на форуме
Старожил

RE: Як регулювати швидкість магнітофону? / 06-05-2015 17:18
Требуется провести толковую профилактику. Плёнка не виновата,скорей всего.
Найти все сообщения

full_ignore Не на форуме
Ветеран

RE: Як регулювати швидкість магнітофону? / 06-05-2015 22:22
Как всегда виновата механика. Разобрать, сменить смазку , возможно растянут пассик.
Скорость привода не регулируется.
(Отредактировал 06-05-2015 в 23:25 full_ignore.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: melomaniac
melomaniac Не на форуме
Ветеран

RE: Як регулювати швидкість магнітофону? / 06-05-2015 22:31
машинке нужен новый пассик на тонвал
Найти все сообщения

toyo Не на форуме
Ветеран

RE: Як регулювати швидкість магнітофону? / 07-05-2015 06:54
(06-05-2015 15:47)tovstyi писал(а):  Підкажіть, хто знає, в мене магнітофон Akai 4000mkII, коли я на нього щось записую, то відчутня зміна темпу треків. Наприклад на цифрі 5хв, на магнітофоні буде 4:55, ніби дрібниця, але міняється звучання, та і взагалі, не повинно ж такого бути. Від чого це залежить? Від плівки, струму (ток), магнітофону?
Буду дуже вдячний. Писав на BASF і пробував на Свема, але другий варіант то ще гірше. Знайомі радили купили плівку ширшу М3 Mastering Tape. Що скажете?
То есть вы пишите и слушаете на одном и том же магнитофоне? Тогда это только відчутня. Тем более 5-00 и 4055 на слух в виде изменения темпа вы ни как не услышите. У вас сильно меняется теибральная окраска, что вы принимаете за изменения темпа. А если и правду на при записи и воспроизведение скорость плёнки разная, чего не может быть, то однозначно магнитофон на полную профилактику и настройку.
(Отредактировал 07-05-2015 в 06:56 toyo.)

Унижая других, выше не станешь!
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS