Терміново!!! Ціна 280 уе - з самовивозом у Тернополі - Варіанти передачі в Київ, Львів,Одесу, Луганськ.
РОзглядаємо - в цих містах є люди, оплативши послугу яких і транспотування ви отримуєте магнітофон
ТОбто 280 + вартість транспортування і послуги (для Києва 30 уе, всі інші міста 20 уе)
Таким чином магнітофон ви провіряєте при людині(моя людина) тестуєте і так далі - якшо є дефекти не зазначенні мною - вам повертають всі кошти за транспортування і послугу" моєї людини" - якшо не має і ви відмовляєтесб брати, кошти не повертаємо, якшо берете магнітофон - о відаєте людині 280 уе і розбігаємось! Час на тестування 2 год - особливо це стосується міста Києва! де час у людей дорог ціниться!!!
Технічний стан Ідельни - в магнітофона замінені кондинсатори бока живлення, читає Сд -р диски, які були записані записані на 16 та 12 швидкостях.
На рахунок чи читає СД+р інформації немаю - не можу знайти такі диски шоб записати їх і опробувати (звертались клієнти деякі)
Історія - привезений з Німечинни, так як я займаюсь доставкою товарів з США і НІмечинни, тому на свій ризик купив товар.
Щоб кошти не були замороженні в магнітофоні відаю терміново!!
Більше фото тут
http://forum.te.ua/showthread.php?t=78948