Продам преамп PS Audio IVH. Цікавий тим, що може працювати в активному і пасивному режимах (перемикається кнопкою). Власне через цю фічу його і брав. Ще багато хвалять його за фонокоректор (MM/MC), але я не мав можливості це оцінити. Трансформатор в окремому блоці (110В).
Купив нещодавно на ebay, але змушений продати бо з ним виявилися деякі проблеми, а часу на його ремонт в мене не буде. Проблеми наступні: в активному режимі в лівому каналі присутній шум, шипіння (як АМ радіо), в пасивному режимі пролазить незначний фон. Хоча в пасивному режимі проблема не така велика, я слухав так зо два місяці. Схема є - прислали прямо з PS Audio. Все оригінальне, ніхто не колупався. Потенціометри, кнопки проблем не виказують, не хриплять. Американець присягається, що надсилав абсолютно безпроблемний девайс. Ймовірно десь порушився контакт при пересиланні, ще дуже схоже на те, що вилікується заміною електролітів (їх і так обов`язково треба міняти в техніці з таким віком).
По косметичному стану - дивіться фото. Єдине, що не видно - відламана половинка валу регулятора гучності, але це елементарно виправляється.
З огляду на все, преамп іде, ясне діло, без гарантій. Словом, продаю тому, хто знає що то за річ (а преамп направду люблять і цінують в Америці) і хто знає, як з тому дати раду.
Поставлю ціну, за яку купив - 147 доларів (і попадаю на ціну доставки з Америки). З реальними покупцями ціну обговоримо.
Контакти: Мирослав, Львів, 098 252 43 78.