RE: Продам atlas equator mk II / 09-07-2016 01:19
здравствуйте!
Интересует, годится ли этот кабель для тяжелого метала, тяжелого рока: Metallica, Godsmack, Rammstein, Slipknot? Очень важно, чтобы кабель не кричал на высоких частотах, не звенел и не визжал, и чтоб был четкий, мощный бас. Этот кабель подходит, как считаете?
Моя відповідь
Доброго вечора
краще слухати в своїй системі, можу під заставу вислати
кабель не дуже нейтральний
такі жанри і слухав, але не вибирав з дуже великого масиву кабелів,тому зробити такі висновки мені важко. Я просто свого часу купив недорогі кабелі , які мені підійшли по звуку, а далі вже більше компоненти мінявUnsure
Він
Для меня главное, чтоб не акцентировал на высоких частотах, если уклон в басах- это неплохо. Вы его слушали, в чем он не нейтральный?
Я
в мене система звучала різкувато
я це компенсовував ЦАПом метрум октав
але в мене ще був кабель qed genesis silver spiral і колонки revel performa m22
не думаю,що цей буде кращий, ніж The Chord Company Crimson Plus
хоч я його і не слухав
це всі кабелі такого класу будуть так звучати
Він(на момент отримання повідомлення в мене вже забрали кабель)
Я бы взял под залог послушать, как Вы предлагали ранее (хоть настроен я всё-таки на покупку т.к. объявленную цену считаю адекватной). Кроме того, за мной тоже человек в очереди и он тоже из Киева, если вдруг мне не подойдет, провод прямиком направится ему.
Вам указать отделение Новой почты и перевод на карту сделать, как Вам лучше? Желательно Укрсиббанк.
Я
Доброго дня
Вибачте, але кабель продано
З повагою,Андрій
Жодного резерву я не підтверджував , бо не раз втрачав покупця через резерв
Людина просто задавала питання щодо кабелю і інший форумчанин написав,що може забрати без жодних зайвих запитань
п.с. де це я Вас чимось ображав? Цитату з тексту!
Тепер повідомлення з готовністю забрати
Franchiz
Я бы взял под залог послушать, как Вы предлагали ранее (хоть настроен я всё-таки на покупку т.к. объявленную цену считаю адекватной). Кроме того, за мной тоже человек в очереди и он тоже из Киева, если вдруг мне не подойдет, провод прямиком направится ему.
Вам указать отделение Новой почты и перевод на карту сделать, как Вам лучше? Желательно Укрсиббанк.
Дата 06-07-2016 16:25
Тепер користувач який забрав
andre.
Андріє, вітаю
700 перерахував Вам вранці.
Дата 06-07-2016 09:56
(Отредактировал 09-07-2016 в 01:27 Mazur.)
|