Продам Philips CD 930. Брав для проекту побудови killer-transport`у , але зараз не буду мати можливості цим займатися. Механізм CDM9. Все читає і працює чітко. Аналоговий вихід теж може бути дуже цікавий, використовується SAA7350 (bitstream DAC7). Виробництва Бельгії.
Ще нічого не колупав всередині. Зовнішній стан - на фото. Ціна 1100 грн., помірний торг.
Контакти: Мирослав, Львів, 098 252 43 78.
Ще маю на продаж ламповий підсилювач Lafayette Stereo 224. Лампи у вхідних каскадах 12AX7, вихідні ECL86. Має ММ-фонокоректор. В принципі, хто цікавиться, той в курсі, що то за апарат, а повному профану я б і так не радив його купувати бо, ясне діло, речі з таким віком потребують грамотної реставрації (ну або знайти ще доброго майстра до нього).
Стан повністю оригінальний, на пайках ще заводський лак. Зібраний дуже надійно, що приємно дивує, навіть якщо ним спеціально калатати - ніде ані скрипне. Косметика - на фото. Ціна $577.
0982523478, Мирослав.
Дякую за відгуки. Лафаєт тільки тому продаю, що не вийшло в мене зараз із правильною акустикою для лампового сетапа. Тому я вирішив, що краще вдосконалити транзисторний тракт ніж слухати ламповий будь-як. От такий я ідеаліст
А стосовно філіпса - чому б ні? Він і без переробки цю ціну повністю виправдовує, а правильний твік його відчутно "розжене", і то за дуже невеликі гроші - транс і купка конденсаторів.
Цікавляться технічним станом підсилювача, відповім тут. Нічого насправді страшного, із поміченого - під час роботи червоніє одна з вихідних ламп. Наскільки я розібрався, причина в тому, що міжкаскадний конденсатор перед нею пропускає трошки постійної напруги і заганяє її в такий режим. Підтвердження цьому знайшов на audiokarma, і взагалі там же купа інформації по такому підсилювачу, та гарні відгуки від власників. Отже, ціна питання - декілька маленьких плівкових або металопаперових конденсаторів, а далі немає меж досконалості - мундорфи, телефункени, на Ваш смак.
Всі малосигнальні лампи нові, JJ. Вихідні старі, але з виду, не загнані.
Ну і розумний торг ніхто не відміняв, домовимося
Панове, поспішайте бо ще трохи, і залишаться пропозиції тільки "елітних" конструкцій, пофарбованих молотковою емаллю, та трансами, що самі офігівають від того, чому їх вліпили в підсилювач - всього лише за ціною однокімнатної квартири в провінційному містечку
Щодо зовнішнього стану. Якщо захочеться мати ідеальну косметику, то замовити нову плівку на фальшпанель в будь-якій рекламній майстерні коштуватиме копійки. Далеко не ті гроші, скільки б вартувало виготовлення нового кабінету на Айко чи Скот. Хоча, в принципі, це на фотці зі спалахом "в лоб" кожна подряпинка вилазить, в звичайних умовах не все так сташно. До речі, сам апарат дуже компактний, ШхВхГ 356х127х221 (мм), чудово стане, наприклад, на поличці, чи десь в спальні чи кабінеті