Сегодня Суперкубок Украины. Раньше было так, Суперкубком открывался новый Чемпионат, а сегодня Ворскла - Заря в 14.00, а потом Суперубок.
И я немного в непонятке - какого Динамо Киев делает в матче за Суперкубок? А финалист Ингулец какого не играет? Идиоты полные в ФФУ?
(28-07-2019 13:22)great white писал(а): Сегодня Суперкубок Украины. Раньше было так, Суперкубком открывался новый Чемпионат, а сегодня Ворскла - Заря в 14.00, а потом Суперубок.
И я немного в непонятке - какого Динамо Киев делает в матче за Суперкубок? А финалист Ингулец какого не играет? Идиоты полные в ФФУ?
Давно так.
Ever get the feeling you've been cheated? Good night.(с) Johnny Rotten
Ну кому интересен Ингулец, подумали чиновники... ? Динамо, да. А если серьёзно, то я бы на месте Ингульца подал в суд на федерацию, благо сейчас команда Зе кругом вмешивается....
(28-07-2019 13:30)alex0665 писал(а): А если серьёзно, то я бы на месте Ингульца подал в суд на федерацию, благо сейчас команда Зе кругом вмешивается....
ПОЛОЖЕННЯ
про Суперкубок України
Стаття 1. Загальні положення
1. Офіційна назва матчу – (Титульний спонсор матчу) Суперкубок
України.
2. Суперкубок розігрується між чемпіоном та володарем Кубка України. Якщо чемпіоном України та володарем Кубка України стає одна
команда, тоді Суперкубок розігрується між чемпіоном та командою,
яка посіла друге місце в чемпіонаті.
(28-07-2019 13:44)great white писал(а): norman, оце тобі на.
Це Павелко падло придумав таку чепуху!
Ляшко б сказав про такого: - скот....няка така!
Та нє, це скотиняка Грімм. Це регламент прийнято в 2018р., який був раніше хз.
Зи. павелко ще те м...ло.
Ззи. Все логічно - друга команда прем'єр-ліги завжди сильніша ніж фіналіст, але мене вже задовбало дк-шахта, або шахта-дк. 5-6 раз на рік, вже немає перцю. Як маца, теж хліб, але не смакує.
Кроти тиснуть, при Порошенко такого не було!
Щось я шансів у ДК не бачу.
Нажаль.
Вся надія на хочолаву або кривцова
Обмінялися моментами.
Вербіч-Ісмаілі.
Я так і не побачив гри ДК.
Кроти, в першому таймі, були краще.
Як грати з Брюге?
Зи. А там й календар чудовий - дві гри на виїзді з Карпатами та Львів, потім Брюге, потім Шахтар, потім Брюге, потім Маріуполь. Хороший початок .
Ззи. Доречі, увесь ЧУ кожна команда грає перший матч щ дк, а наступний з шд.